Szerintetek veszélyes interneten barátkozni, beszélgetni?
Igazából interneten szándékosan barátkozni soha senkivel nem akartam,de különböző oldalakról van 1-2 ember akivel nyilván közös volt az érdeklődésünk és beszélgetés alakult ki belőle,nem mind magyarok,mert van akivel úgy volt hogy hozzászóltam valamihez(angolul,mert nem magyar oldal)erre ő is és így kezdődött.
Viszont a szüleim mindig azt hajtják hogy hagyjam abba,ne beszéljek velük,kitudja kik ezek igazából.Nem vagyok már kislány egyébként(19/l)igaz felnőtt sem.
Szóval szerintetek ez tényleg ennyire veszélyes?
Köszi a válaszokat.
3-as,hát igazából ezen nem gondolkodtam eddig,de akár idővel ha úgy alakul igen,legalábbis azokkal akik nem másik országban élnek.
Magándolgaimat amivel visszalehetne élni,természetesen nem szoktam elmondani.
11-es: Ilyeneket én sem,gyakorlatilag semmi magándolgot nem tudnak rólam,csak közös témákról szoktunk beszélgetni,képet még most sem küldtem senkinek,igaz nem is kérték,nem látom,nem látjuk szükségességét egyelőre.
ahogyan a többiek is írták, személyes adatokat és biztonsági szempontokat figyelembe véve szerintem sem veszélyes a netes ismerkedés. élőben megismerkedve ugyanúgy, sőt még inkább veszélyben lehetsz.
a szülők féltenek, főleg mivel gondolom ők nem is annyira ismerik a netes dolgokat és többet hallottak a veszélyeiről, mint amennyi személyes tapasztalatuk van.
szerintem a Facebookon és Instagramon közzétett fényképek és személyes infók, becsekkolások, meg a kapcsolati viszonyok felvedése sokkal veszélyesebbek, mint egy anonim fórumon ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!