Általában a fiú vagy a lány kezd el többet érezni egy fiú-lány barátságban?
Fiú-lány közt barátság nincs, mert előbb- utóbb az egyik elkezd többet érezni a másik után, és az onnantól kezdve már nem barátság.
( a kérdésedre a válasz: a lány )
#2: valóban.
10 lány barátom van, egyikbe sem vagyok szerelmes.
Az álíltásod alapján akkor mind a 10-en belém vannak esve? Érdekes, mert egyiküket most jegyezték el, és többségük párkapcsolatban él, de jó tudni, hogy mégis én vagyok a nagy szerelmük. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem!
Definiáljuk a barátság kifejezést. Ha nagyon jó barátok a fiúval, egyfolytában beszélgetnek, mindenhova együtt mennek, moziba, kávézóba vagy egyéb helyekre, szeretik egymást akkor egy idő után általában az egyik fél elkezd többet érezni, mint barátság. De ez nagyrészt tinédzsereknél van, felnőtteknél nem nagyon tudom, hogy jellemző e. VAN FIÚ LÁNY BARÁTSÁG! de! Legjobb barátság NINCS! Nekem számos fiú barátom volt, mindegyikbe vagy beleszerettem, vagy ő szeretett belém, de soha nem volt kölcsönös az egyik félnek sem. De ez csak az én véleményem.
Kérdésedre válaszolva ez nagyon változó, nem lehet megmondani, hogy melyikre jellemzőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!