Fiú-lány barátságban normális a flörtölés? Szerintem ezzel már átléptünk egy bizonyos határt.
Mi lesz ebből?
Szex!Vagy mondjam úgy:barátság estrákkal?
:D
Dehogy normalis!
Nekem is ez volt, raadasul osztalytarsam.. nagyon joba voltunk aztan 2ev elteltevel mar egymas agyat huztuk, flortolgettunk:D Egyik este bementem baratnoimmel varosba ott talalkoztam a fiuval, elkezdtunk beszelgetni, aztan kis ido mulva megcsokolt. Suliba ezek utan mar egyaltalan nem beszeltunk, sot sulin kivul sem, de ha osszetalalkoztunk pentekente mindig csok lett a vege. Ma mar egyaltalan nem beszelunk. Elkepzelheted milyen szornyu egy osztalyba jarni vele. Pedig tenyleg legjobb baratomnak mondhattam, aztan a csok utan tobbet is ereztem, o pedig nem (valoszinuleg) ha nem tett erte, hogy megbeszeljuk.. Ne csinalj hulyeseget, ha nem akarsz tobbet az adott szemelytol! Elveszítheted, mint barátot..Ha meg tobbet erzel, es o is, beszeljetek meg, de semmikepp ne hagyjatok ezt szo nelkul!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!