Miért szólogatnak be egymásnak állandóan?
Figyelt kérdés
A baráti társaságomban van egy fiú és egy lány, akik állandóan beszólogatnak egymásnak. Folyamatosan csipkelődnek, persze nem durván, de azért elég rendesen odamondogatnak egymásnak. Szerintetek ezt miért csinálják?2016. okt. 2. 18:07
1/6 anonim válasza:
Most mindenki azt írná, hogy tuti tetszenek egymásnak. :D Pedig ez egyáltalán nem biztos :D Nekem is van olyan fiú barátom, aki folyamatosan piszkál, de nem érez irántam semmi komolyat. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Úgy konkrétabb választ tudnék írni :D
2/6 anonim válasza:
Gondolom te vagy a lány...
És a választ is tudod, legalábbis reménykedsz benne.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nekem nem szólogat be senki. Nekem van párom, amúgy 27 éves nő vagyok.
A haveri társaságban lévő fiú 25 éves, a lány 22. Cukinak éppen nem mondanám, már hónapok óta ezt csinálják, ha össze akarnak jönni akkor hajrá, de lassan kezd kicsit fárasztó lenni amit művelnek.
2016. okt. 2. 18:32
6/6 anonim válasza:
Mert primitívek és szexuálisan vonzódnak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!