Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy "barátom" már amióta az...

Egy "barátom" már amióta az iskolánkba jött,3 éve folyamatosan kiröhög, kigúnyol, leéget mások előtt, eljátssza hogy ő a jampi, mit lehet ezellen tenni?

Figyelt kérdés
Ötödik osztályban jött ide, most nyolcadikosok vagyunk. Belefáradtam már hogy kigúnyol, kiröhög, folyton az árnyékában vagyok és mindig lenéz. Nagyon forrófejű típus vagyok. Úgy vagyok vele, hogyha még egyszer beszól akkor úgy nekimegyek hogy ráeszmél hogy 3 év zaklatás után nem lehet olyan könnyedén felejteni és a lányok, sőt még a fiúk is rájönnek hogy ez az a srác, akit a kigúnyolt srác is összever. Mit tanácsoltok, mit mondjak ha a tanárok kérdőre vonnak hogy miért csináltam ezt?

2016. okt. 2. 13:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyébként amikor általánosba jártam akkor ott is volt egy két fejjel alacsonyabb srác akinek nagy arca volt, megrúgtam kétszer és máris leállt, de bánom hogy nem vertem agyon. (De gondolom azóta már más is megverte)
2016. okt. 2. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a barátaid lennének akkor nem röhögnének, hanem látnák hogy neked szarul esik. Ja és figyelj oda hogy gimibe ne egy suliba kerüljetek
2016. okt. 2. 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:
És nehéz elhinni hogy 3 év alatt nem csináltál semmit. Persze elhiszem csak érted... szüleid mit mondtak?
2016. okt. 2. 14:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Semmit nem mondtak, apa régen nagy focista volt, azt mondja hogy tipikus csatár viselkedés :D

Anya azt mondja hogy egy pofátlan girnyó egyszer reméli hogy kap egy osztályfőnökit (anya tanító és ott tanít ahova járok)

Tisztára biztos vagyok benne hogy erőfölényem van, csak ha nem leszek elég dühös akkor semmit nem ér. Habár, a düh az minden egyes tesi óra után megvan :P

2016. okt. 2. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Adj neki rendesen.Rúgd szét a pofáját a kis taknyosnak.
2016. okt. 2. 14:44
 16/20 A kérdező kommentje:

Ha belémköt, akkor úgy teszek. De lehet hogy leáll mert előtte fenyíteni fogom hogy ne akard hogy megverjelek.

A legfiatalabb megver egy nála jóval idősebbet. Hmm, érdekes sztorinak hangzik.

2016. okt. 2. 15:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazság?! Ennek a kis suttyónak abból áll minden perce hogy kifogásol engem. Nem élek sem burokban, és nekem egy 2-es tanulóról nem mondjad hogy mentális fölényben van. Idegesít már nagyon. Még a zenei stílusomat is szidja (rock) mert az AK jobb... Ha mégegyszer beszól durván, figyelmeztetni fogom, ha nem veszi komolyan és folytatja, akkor... ő baja.
2016. okt. 4. 18:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Mellesleg, nem egy kötekedőt tettem már helyre, igaz nem szétvertem, de közel volt ahhoz. Csak a szokásos "osztálytárs hős" közbeavatkozott. Nem menőzni jöttem, mivel ha annyira menő lennék, ok nélkül nekimennék.
2016. okt. 4. 18:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Látszódik hogy nem érted . .

A mentalitás teljesen más dolog mint az okosság.

Az okosság hogy például ki hanyas tanuló, vagy milyen helyesen ír. Ebbe te jobb vagy.

A mentális fölény az hogy ki mennyire erős, elhatározott fejben, illetve bátor.

Hiába vagy ötös tanuló ha ökölbe nem mered szorítani a kezedet, ideges csak otthon a 4 fal közt vagy, ott meg hallgatsz. Míg a sittes, aki beszélni nem tud agyonver, akár meg is öl ha csúnyán nézed.

2016. okt. 4. 20:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja mostmár értem köszi hogy elmagyaráztad. Felül leírtam, hogy nyolcadikos (13 éves) vagyok így nem érthetek mindent. Igazából egyszer kétszer már nekimentem csak szokás szerint szétválasztottak minket. Nem csak itt a 4 fal között szorítom ökölbe a kezemet hanem ott is, csak akkor nem húzza ki annyira a gyufát. :D
2016. okt. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!