Folyamatosan nincs barátnőm. Mindig egyedül maradok. Merre ismerkedjek?
25 éves nő vagyok. Mindig is 1-(2) jó barátom, barátnőm volt csak. Sosem volt sok barátom, mert nehezen ismerkedem. Ahogy felnőttem lettem, ez az egy jó barát mindig az aktuális párom volt, de szakítással így a legjobb barát státusz is üresen marad. Én pedig teljesen egyedül maradok.
Úgy érzem fiúkkal jobban kijövök, de az utóbbi időben arra is rájöttem, hogy amelyik fiú nyit felém, az a nőt, nem pedig a barátot látja bennem.
Azt sem tudom mit csináljak. Honnan lesz nekem egy legjobb barátnőm??
Munkahelyen/ egyetemen próbálj meg ismerkedni
Vagy menj el egy buliba
Vagy akár itt is
Egyébként velem is hasonló a helyzet :/ Csak 1-2olyan osztálytársam van, akivel úgyahogy kijövök. De ha nincs suli, akkor őket se nagyon látom. Szóval nyáron nagyon egyedül vagyok mindig.
Barátság szót emlegetni egy olyan világban ahol mindenkit az önös érdekek hajtanak, és a felebaráti szeretet csak elvont fogalomként lehet értelmezni, szerintem buta dolog.
Aki komolyan azt hiszi, hogy egyetlen egy barátja is van, az önmagát eteti nagy kanállal.
Egy ilyen egocentrikus világban a barát szó csak egy hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!