A lányok tényleg örülnek, ha lehet egy meleg barátjuk?
Egyértelmű, hiszen nincs mögötte semmi.
De a pasikat nem kifejezetten tenne boldoggá egy lesbian barátnő.
A sztereotipikus meleg srácoknak a sztereotípia szerint minden csaj örülne barátként.
Szerintem egy barátság nem ezen alapszik, persze biztos sokan örülnének a lányok közül, ha lenne egy tipik meleg barátjuk akivel együtt leshetik a fiúkat és divatmagazinokat lapozgathatnak, de ha valakinek csak ezért kell egy más nemi identitású ember barátnak, azt mélységesen elítélem. Ugyanúgy van saját személyiségük, és nem feltétlen olyanok, amilyennek mindenki elképzeli őket.
Èn nem vagyok meleg srác, de van egy nagyon jó volt lány barátom aki most elutazott külföldre ès rettenetesen hiányzik. Szinte a testvèrem, elő is fordult, hogy másoknak azt mondtuk, hog tesók vagyunk :)
Viszont lett egy párja aki rohadt fèltèkeny volt, mindig akkor hívogatta, ha velem volt, bele szólogatott minden dolgunkba, előfordult az is, hogy megakartam lepni szülinapján egy programmal ès a pasija nem engedte... erre majdnem rá is ment a barátságunk. Sőt, hogy most oda van Vele Angliába, most is elgondolkoztam, hogy van e így èrtelme, ha a pasi szabja meg, hogy kivel barátkozhat meg kivel mit csinálhat...
Szval megèrtem teljesen azokat a srácokat is akik nem preferálják a fiú-lány barátságokat, mert előbb-utóbb jön egy izomagy aki úgy sem tűri meg
Én nagyon, mindig is vágytam egy meleg barátra! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!