Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A lányok tényleg örülnek, ha...

A lányok tényleg örülnek, ha lehet egy meleg barátjuk?

Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha megtaláljuk a közös hangot,és nem bunkó,és elvisel,akkor örülnék neki
2016. okt. 1. 21:42
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem mindegy, hogy hetero vagy meleg a barát. Ismerek igazi sggfej meleg srácot is, akivel a büdös életbe nem tudnék kijönni.
2016. okt. 1. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha belegondolok, hogy mennyi nagyon jó fiú barátot veszítettem már el az életem során, mert egyszer csak azzal jöttek, hogy ők teljesen belém estek és nem tudnak már csak barátként gondolni rám, ezért teljesen megszakították velem a kapcsolatot... igen, én személy szerint örülnék neki, mert engem a lányok sosem kedveltek és irtó nehezen barátkozok velük. Jelenleg is van 1 lány "barátom" akivel köszönünk egymásnak, beszélünk egy 5 percet és aztán mindenki megy a dolgára.
2016. okt. 3. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem van meleg barátom :D És örülök neki. Ő az, aki előtt a lány barátaimmal mindent ugyanúgy megbeszélünk, kikérdezzük mindenről amiről csak tudni akarunk, ottalvós buliknál simán egyszobában alszik velünk meg nem egyszer látott már minket mondjuk egy nadrágot átvenni... És már az előtt is a baráti körünkhöz tartozott, hogy bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik
2016. okt. 11. 22:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hiszen nincs mögötte semmi.

De a pasikat nem kifejezetten tenne boldoggá egy lesbian barátnő.

2016. okt. 12. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
17/meleg F Én személy szerint ugyanúgy szeretnék fiú haverokat, bár nekem leginkább csak barátnőim vannak akik szeretnek engem és én is őket, van amelyik barátnőm szexis képeket kér tőlem, azt mondta hogy helyes vagyok, de nekem tulajdonképpen ez mindegy amíg szeret a fiúm, ő volt az a barátnőm aki összehozott vele! :D (Hozzáteszem a barátnőm nem ismerte azt a srácot, hanem csak én... :D )
2016. nov. 27. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Vagyis de, fontos a külsőm hogy minél jobban tetszek a fiúmnak, csak rosszul fogalmaztam. :)
2016. nov. 29. 22:55
 18/20 anonim ***** válasza:

A sztereotipikus meleg srácoknak a sztereotípia szerint minden csaj örülne barátként.

Szerintem egy barátság nem ezen alapszik, persze biztos sokan örülnének a lányok közül, ha lenne egy tipik meleg barátjuk akivel együtt leshetik a fiúkat és divatmagazinokat lapozgathatnak, de ha valakinek csak ezért kell egy más nemi identitású ember barátnak, azt mélységesen elítélem. Ugyanúgy van saját személyiségük, és nem feltétlen olyanok, amilyennek mindenki elképzeli őket.

2017. jún. 18. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Èn nem vagyok meleg srác, de van egy nagyon jó volt lány barátom aki most elutazott külföldre ès rettenetesen hiányzik. Szinte a testvèrem, elő is fordult, hogy másoknak azt mondtuk, hog tesók vagyunk :)

Viszont lett egy párja aki rohadt fèltèkeny volt, mindig akkor hívogatta, ha velem volt, bele szólogatott minden dolgunkba, előfordult az is, hogy megakartam lepni szülinapján egy programmal ès a pasija nem engedte... erre majdnem rá is ment a barátságunk. Sőt, hogy most oda van Vele Angliába, most is elgondolkoztam, hogy van e így èrtelme, ha a pasi szabja meg, hogy kivel barátkozhat meg kivel mit csinálhat...

Szval megèrtem teljesen azokat a srácokat is akik nem preferálják a fiú-lány barátságokat, mert előbb-utóbb jön egy izomagy aki úgy sem tűri meg

2017. jún. 18. 14:50
 20/20 anonim válasza:

Én nagyon, mindig is vágytam egy meleg barátra! :)

16/L

2017. szept. 17. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!