Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert törlik magukat a baratai...

Miert törlik magukat a barataim közul? ( Facebook )

Figyelt kérdés

Ezelött egy evvel valtottam munkahelyet , de a regi munkahelyröl felvettem 3 embert a Facebookra , akikkel jobban egyeztem .

Ma lattam h ebböl 2 törölte magat a barataim közul .....

Vajon miert ?

2016. szept. 27. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam időnként törölni olyanokat, akikkel igazából nem is vagyok kapcsolatban, csak régebben bejelöltek valamiért. Nem személyes. De igazából nem az ismerősöm.
2016. szept. 27. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen de ök is felvettek csomó kollégát akiket szintén felületesen ismernek , azokkal mégis megférnek , kulönös . Sose sertettem meg senkit
2016. szept. 27. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha ők még most is kollégák, akkor ez összeköti őket. Gondolom, ti már nem tartjátok a kapcsolatot, mióta nem ott dolgozol.
2016. szept. 27. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nekem is feltűnt. :) Főleg volt kollégákat vettem észre, hogy törölték magukat az ismerőseim közül. Mivel rettenetesen ritkán fordul elő, hogy bármit kiposztolnék, egészen biztos, hogy nem a FB-os tevékenységemmel volt bajuk, gondolom, néha szelektálnak az ismerőseik között, vagy nem tudom.

Lelki beteg mindenesetre nem leszek tőle, neked sem kéne. Biztos, hogy nem bántásból töröltek.

2016. szept. 27. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Kösz a valaszokat .

Hat nem fogok harakirit csinalni , de termeszetesen rosszulesett . Micsoda részrehajló , talpnyalló emberek

2016. szept. 27. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Miért lennének azok? Mert néha kiszelektálják azokat az ismerőseiket, akikkel már nem köti össze őket semmi?
2016. szept. 27. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Uram atyam...
2016. szept. 28. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez a fos Facebook meg a többi szar közösségi média mérgezi meg az emberi kapcsolatok nagy részét. Ragaszkodik mindenki a régi idegen ismerőseihez akik már régesrég lemorzsolódtak volna és el lettek volna felejtve de folyton ott lihegnek az ember nyakában mint légy a szaron és a századik elhessegetés után is visszaszállnak. Ugyan, miért esik neked ez rosszul, ha emiatt valaki törli az idióta képzeletbeli ismerőseit. Nekem alig van pár ismerősöm, alig érkezik születésnapomon pár köszöntés, de azok legalább az ismerőseim, és azok akik tényleg közel állnak hozzám. Pont. Én is törölgetem az ilyen embereket, nincs értelme, nem tartozik az életem idegenekre.

Fel kell nőni, és a földön élni, nem az facebookon.

2016. szept. 28. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
nem talpnyalók, egyszerűen csak nem vagy hasznukra
2016. szept. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!