Miert törlik magukat a barataim közul? ( Facebook )
Ezelött egy evvel valtottam munkahelyet , de a regi munkahelyröl felvettem 3 embert a Facebookra , akikkel jobban egyeztem .
Ma lattam h ebböl 2 törölte magat a barataim közul .....
Vajon miert ?
Ez már nekem is feltűnt. :) Főleg volt kollégákat vettem észre, hogy törölték magukat az ismerőseim közül. Mivel rettenetesen ritkán fordul elő, hogy bármit kiposztolnék, egészen biztos, hogy nem a FB-os tevékenységemmel volt bajuk, gondolom, néha szelektálnak az ismerőseik között, vagy nem tudom.
Lelki beteg mindenesetre nem leszek tőle, neked sem kéne. Biztos, hogy nem bántásból töröltek.
Kösz a valaszokat .
Hat nem fogok harakirit csinalni , de termeszetesen rosszulesett . Micsoda részrehajló , talpnyalló emberek
Ez a fos Facebook meg a többi szar közösségi média mérgezi meg az emberi kapcsolatok nagy részét. Ragaszkodik mindenki a régi idegen ismerőseihez akik már régesrég lemorzsolódtak volna és el lettek volna felejtve de folyton ott lihegnek az ember nyakában mint légy a szaron és a századik elhessegetés után is visszaszállnak. Ugyan, miért esik neked ez rosszul, ha emiatt valaki törli az idióta képzeletbeli ismerőseit. Nekem alig van pár ismerősöm, alig érkezik születésnapomon pár köszöntés, de azok legalább az ismerőseim, és azok akik tényleg közel állnak hozzám. Pont. Én is törölgetem az ilyen embereket, nincs értelme, nem tartozik az életem idegenekre.
Fel kell nőni, és a földön élni, nem az facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!