Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Érdemes lenne ezt megbeszélni?

Érdemes lenne ezt megbeszélni?

Figyelt kérdés
Egy régi barátom (mostanra már nem is beszélünk) a legjobb barátomnak olyan dolgokat mondott rólam amik nem igazak(azt mondta csak kihasználom és hasonló dolgokat) ezért a barátnőm megsértődött. Elhordott mindennek két másik barátjával és azóta ha meglát hangosan kijelenti,hogy :"nézzétek már ott megy az a büdös r.banc". Nagyon szeretném ha kibékülnénk, de most egy kicsit félek, hogy már sosem fog bennem bízni.
2016. szept. 25. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak én érzem úgy, hogy a "legjobb barátod" "kicsit" naiv, hiszékeny, és inkább más fele kéne keresgélned?

"hangosan kijelenti,hogy :"nézzétek már ott megy az a büdös r.banc" "

Ez alapján pedig borzasztó okos, és imádható személyiség is lehet.

2016. szept. 25. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Van benne valami. De én ennek ellenére szeretném legalább tisztázni a dolgokat mielőtt tovább állok. Nem egyszerű egy 9 éves barátságot csak úgy elengedni.
2016. szept. 25. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem úgy tűnik az írásodból, hogy a régi barátod aki összemocskolt téged a szemében, csak elé állt, és pár szóban képes volt elhitetni vele bármit.

Aki ennyire hiszékeny és manipulálható nem hiszem, hogy képes lenne téged végig hallgatni, vagy ha igen, akkor kétséges, hogy elhiszi amit mondasz.

2016. szept. 25. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Érdemesnek érdemes lenne,csak ott a probléma, hogy simán, minden baromságot szó nélkül elhisz rólad a barátosnéd.

Mi volt az ok?

A régi barátod oka?

Valami sérelem?

2016. szept. 26. 02:40
 5/6 A kérdező kommentje:
A régi barátom mindig féltékeny volt arra,hogy másokkal jobban kijövök. Vele egyszerűen nem lehetek önmagam. Ez miatt is hagytam ott. Azt viszont nem tudom,hogy mit ártottam neki ami miatt ezt csinálta.
2016. szept. 26. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szimpla bosszú.

Hagyd a fenébe az egész bagázst!:)

2016. szept. 26. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!