Szerintetek bunkóság a legjobb barátotoktól/barátnőtöktől megkérdezni, hogy mennyi partnere volt eddig?
Megkérdezni nem bunkóság. De az sem bunkóság, ha valaki erre nem akar válaszolni.
Nem mindenki oszt meg mindent másokkal. Nem ettől lesz valaki jó barát, hogy mindent elmond neked. Ez nem titkolózás. De pl. a szexuális élet az olyan, ami csak két emberre tartozik, arra az adott két emberre, akik között történik. Szóval ha ezt veled nem akarja megbeszélni a legjobb barátod, attól még jó barát, csak ő nem az a típus, aki elmeséli a szexuális életét.
Nekem is eddig csak egyetlen egy ilyen nagyon jó barátnőm volt. De sosem éreztem azt nála, hogy lennének olyan dolgok, amit nem "szabad" vagy nem illik tőle megkérdeznem. Persze, ha valamire is azt mondta volna, hogy erről nem szeretne beszélni, akkor azt is megérteném, de ilyen eddig sosem történt. Ha az egyik fél érdeklődik, a másik szivesen beszámol róla. Persze azért olyan dolgokat még mi sem kérdezünk, hogy hányszor szexeltél, meg mikor veszítetted el a szüzességedet. Ezek már intim témák, ilyet nem is kérdeznék, ha akarja elmondja, de én nem kérdezek ilyenre rá. Itt csak annyiról van szó, hogy mennyi az a szám, akivel járt. Mi ezt egyáltalán nem találtuk furcsának. És mivel jóban vagyunk így titkolnia is nehéz lenne, hogy most éppen jár valakivel, vagy éppen már másikkal van.
Tudom, hogy nem minden ember egyforma. Mi ilyenek vagyunk, ez sosem volt gond. Egyszerűen csak a kiváncsiság iratta ki velem a kérdést, hogy vajon mások megosztanak-e ilyen dolgokat a legjobb barátjukkal. Köszönöm az eddigieket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!