Milyen barát az ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval a barátom sajna nagyon bunkó velem.Szerdán mondtam neki h jó lenne ha elmnennénk pizzázni,a kérést el is fogadta de azért elhívott mást is,nem.baj mert közös haver szóval örültem is neki.A lényeg hogy ma mentünk volna ő az idejét is úgy rendezte! Sajnos a közös haveromnak a nőjével történt valami így ő lemondta.No nem baj,de erre akkor ő is lemondta mondván dolga van.Kérdembén,ha nem csak velem kell jönnie van ideje,de ha csak én maradok egyből lefújja.Sőt ezt a munkatársam is halotta amire ő is rávágta hogy akkor mért nem mentek ketten.No válasz nem jött.Na mindegy munka után eggyüt szoktunk hazamenni,a lényeg hogy ő előbb áttöltözött de nem várt meg hanem elment egyedül.Erről én nem tudtam,szóval én meg várok rá hogy hol van, mire kiderült hogy már elment.Szólni már luxus hogy nem velem jön? milyen dolog ez? De munkaidő lejártával simán elmegy mellettem szóval lett volna neki ideje szólni is ha olyan dolga akadt volna...Nem tudom de én olyan ideges lettem.Várok rá azt rég lelépett.De mondom az zavar még hogy ha csak én maradok a baráti körből akkor egyből lemondja a programot.Igaz nem vagyok olyan vicces ember,de azért ilyen rosz társaság csak nem vagyok.Meg akkor minek hív ki kávézni meg ilyenek...Egyszer csillagászatnál is eljátszotta ezt,soha nem voltam de érdek2016. szept. 23. 18:07
1/9 A kérdező kommentje:
de érdekelt a dolog így mondom menjünk el ketten azt megmutatod milyen.De nem ő egyből 4 embert hív,olyanokat akiket nem is ismerek.Ha ilyen szar vagyok akkor nem értem...
2016. szept. 23. 18:09
2/9 anonim válasza:
Röviden. Nem barát. Olykor pótléknak megteszed, de ennyivel kell/ene beérned, ha nem lennél okosabb, de te okosabb vagy és nem tekintesz úgy rá ezentúl, mint barátra, hanem csak egy kellemetlen ismerősre.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Sajna akkor tényleg nem az.De nem tudom,mindig normális voltam vele,ha bajom volt elmondtam neki de ő ilyeneket csinál.Elmondani nem fogom neki mert úgy sem érti meg.De én soha nem voltan vele ilyen felszínes,de ha neki felszínes barátok kellenek akkor legyen velük.De szerintem nem az a barát akivel egész nap röhögsz.
2016. szept. 24. 09:11
4/9 anonim válasza:
Az ilyen nem barát,inkább hagyd a fenébe.Ne tekints rá ugy mint barátra.
5/9 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy amúgy meg jól éreztem vele magam,el tudtunk lenni meg hülyéskedni is.De a bunkóságot nem tudom sokáig tolerálni.Az a baj még hogy egy munkahelyen dolgozunk,azon belül is az adott területen,igaz nem eggyüt mert én nem abba a csapatba vagyok beosztva,de akkor is rosz érzés.Nem tudom,de nálam ilyen nem volt még hogy roszba lettem volna :/ Meg hogy látom de nem tudok rá nézni.Minden esetre majd mondom neki azért ha rákérdez hogy szeretnék ebből a barátságból kihátrálni...De nem tudom,nagyon zavar ez,mert tényleg megbíztunk egymásba meg minden,de még is jobban bánt azokkal,akikkel csak el hülyéskedik.
2016. szept. 24. 19:51
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Hogy ha mindenáron a közelében akarsz maradni, akkor te is annyi energiát fektess a barátságba, mint ő. A megbeszélés jó, ezzel kellett volna kezdened, és akkor valószínűleg nem írsz ide...bár, lehet azzal se mész semmire. Ígérgethet, kifogásokat találhat, az ilyen emberekkel higgy nekem, nem érdemes barátkozni. Na, adj neki egy utolsó, de tényleg utolsó esélyt, és ha nem úgy viselkedik, hagyd.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk úgy hogy régen jobban el tudtunk beszélgetni.De rendben,minden esetre most hagyom kicsit hogy vegye magát észre.
2016. szept. 25. 07:32
8/9 A kérdező kommentje:
Na ennyi volt a dolog.Nem is érdekli az egész.Olyan jól el van az új haverjaival hogy nem igaz.De sajnos elég könnyen elfelejtette hogy mikor padlón volt,csak én áltam ott mellete.A többi ember sehol nem volt :( Nem tudom,hogy lehet vagy lett ilyen,de most már vége.Ő is el van én is elvagyok és ennyi elég.
2016. szept. 28. 07:48
9/9 A kérdező kommentje:
Gondolom leírom a folytatást a dolognak,szóval a kérdés ki írásakor 1 hétig nem beszéltünk,elkerültük egymást én még ránézni se tudtam! De aztán pénteken oda jött és bocsánatot kért,teljes mértékben igazat adott nekem,sőt még este is bocsánatot kért még egyszer de úgy őszintén! Szóval nem az volt hogy bocs.Azóta nagyon jól elvagyunk,elbeszélgetünk mint egy barátságban szokás! Szóval jól végződött a dolog :)
2016. okt. 8. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!