Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veszekedés/összeveszés után...

Veszekedés/összeveszés után lehet még igaz egy barátság?

Figyelt kérdés
Ha olyan barátságról van szó, ami előtte évekig veszekedés nélkül működött
2016. szept. 22. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, min vesztetek össze. Ha egyikőtöket sem ért nagy sérelem vagy csalódás, akkor ugyanolyan jó barátok lehettek, mint voltatok.
2016. szept. 22. 22:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából én még nem dolgoztam fel és nagyon bánt a dolog... remélem így van ahogy írod.
2016. szept. 22. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A barátok is néha összevesznek. De ha valóban igaz barátság ez nem vet véget neki..
2016. szept. 22. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az ami értelmezhetetlen, hogy a legjobb barátnak hitt srác átment gyűlölködőbe és "ellenség kondíció"-ba, azaz minden metakommunikációja is kisugározza a "de hát mi fasírtban vagyunk" hangulatot.

Holott én nem vagyok haragtartó, ő fújta fel a semmit, gyakorlatilag tehetetlennek érzem magam. Én hajlanék a normális megbeszélésre, én nem haragszom, pedig haragudhatnék, de ő kiválasztotta az "orrolás üzemmód"-ot és ragaszkodik hozzá. Előtte meg évekig kioktatott, hogy pozitívnak "kell lenni". Ja látom :/

2016. szept. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!