Egy bakancslistás " álmom " még kiskoromról, hogy legyen egy levelező partnerem.! ( Papír- boríték- toll - ceruza. ) Nem internet! :D Van itt olyan, akinek lenne kedve? (:
Kb, havi egy levélváltásra gondoltam ! :)
23/L.
Jól hangzik, de mi értelme van a másik fél részéről?
Mármint, hónapok alatt derülne ki, hogy egyáltalán tudtok-e valamiről beszélni, vagy teljesen különbözőek vagytok.
Én benne lennék ilyenben, ha tudnám, hogy érdemes beszélgetnem azzal az emberrel, akivel írok. Egyébként értelmetlennek látom.
Arra goldoltam, hogy pár mondtot lehetne itt váltani! Kölcsönös szimpátia esetén Facebook csere , ott is kiderülhet ez - az.. és utána!
Egyébként egy " fiút és egy lányt keresek " ( min. )
Faszbookot nem használok. A gmail minden igényt kielégít. Van chat, videa, és szimpi levelet is írhatunk.
Nem kell papír ceruza és postán sorban állni.
Van még egy előnye. Ha mondanivalód lerovod, a küldés gombal azonnal továbbítod. És ha Én azt olvasom, a válasz sem bonyolultabb.25F
Én régen sokat leveleztem és mostanában eszembe jutott, hogy jó lenne megint. Nem tudom mennyi a korhatár, szerintem kicsit "öreg" vagyok hozzád képest, lehet, hogy már nem lenne sok közös téma.
29/L
Van két tesóm, ha para lenne ! :D
.. Nem biztos, hogy nem lenne ! :) sőt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!