Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet elfelejteni egy...

Hogyan lehet elfelejteni egy valakit?

Figyelt kérdés
Egy iszonyú egyoldalúvá vált "barátságról" lenne szó. A helyzet szinte reménytelen mivel már semmilyen kapcsolatom nincs az illetően viszont állandóan a fejemben ő jár a fejemben (huzamosabb ideje). Sajnos eléggé megkedveltem. Ráadásul elég tisztázatlan körülmények között váltunk el így nem megoldás, hogy ismét felkeressem. Ez utóbbi azért is ki van lőve, mert még én sem tudom hogyan reagálnék rá ennyi idő után hát még aztán ő. Szóval a dolog lényege, hogy megkedvelése ellenére el szeretnék tőle szakadni érzelmileg is egyszer és mindenkorra. Akinek volt hasonló tapasztalata meg tudná velem osztani hogyan sikerült végérvényesen pontot tenni az ügye végére? Egyáltalán létezik hatásos módszer az időn múlásán kívül? Előre is köszönöm a használható válaszokat.

2016. szept. 7. 00:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Kerj segitseget.

2016. szept. 7. 00:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos csak az idő segít leginkább, mint ahogy írtad.

Amivel könnyítheted, az az, hogy próbálod lekötni magad, találkozni más barátokkal, eljárkálni programokra.

Ha pedig egyedül vagy, és eszedbe jut, próbálj hatni önmagadra. Nekem ez nagyon be szokott válni, ha valakitől el akarok szakadni. Tudatosítsd magadban, hogy már vége, hogy ettől még az élet megy tovább, hogy kár miatta szomorúnak lenni, mert annyi más szép meg jó dolog van, meg értékes emberek. Hogy nem hiába lett vége. Tudom, ez elég nehéz tud lenni, de hidd el, segít.

Én ilyenkor még azt is számba szoktam venni, hogy mennyi barátom van, és milyen jó barátok, meg próbálok a jó dolgokra koncentrálni. Nem szabad hagyni, hogy egy-egy rossz dolog lehúzzon.

Kitartást! :)

2016. szept. 7. 00:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam egy barát elvesztése szintén annyira érdekesen sikerült, hogy cifra de.

Eleinte magamat hibáztattam és nem hittem el. Szilveszterkor - a vég után egy hónappal - felhívtam, h boldog új évet, majd találkozzunk. Nem találkoztunk , nem keresett, eltűnt.

Utána sírtam utána mint egy ovis. Majd megutáltam, mérgelődtem. Egyszer - kétszer találkoztam vele, az betett.

Még mindig nagyon szar érzés a mellkasomban ha látom, sokszor vele álmodok és az sem jó. De legalább már nem nagyon szar. 2 éves sztori. Szerintem ezt így végig kell nyomni szakaszosan, aztán javulgat..

2016. szept. 7. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!