Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jövőhéten költözök be koliba,...

Jövőhéten költözök be koliba, tippek hogy jól kijöjjek az új szobatársakkal?

Figyelt kérdés

Sokadik évem lesz egyetemen, és volt már olyan évem, amikor nem voltam túl jóba a szobatársaimmal (nem voltunk rosszba, de szinte egyáltalán nem beszéltünk egymással, csak ültünk egy szobába és mindenki gépezett), és volt olyan év, amikor nagyon jó haverok lettünk.

Tudom, nem csak rajtam, hanem a szobatársaim hozzáállásán is sok múlik, de mit tehetnék én, hogy nagyobb eséllyel legyünk jó haverok, mint csak 2-3 ember aki elviseli egymást amíg tart az év?

Van pár jó barátom meg pár haverom, de őket már régóta ismerem, új emberekkel kicsit nehezen tudok mit kezdeni.

2016. szept. 6. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Probalj meg a közeppontban lenni.Persze ne tul erösen,de beszelgess,kerdezgesd öket sokat.Mindenki szeret magarol beszelni.

Nekem az a tapasztalatom,hogy akik sokat beszelnek,ök jobban ervenyesülnek,több barätjuk van.

Föleg az elejen nem nem is okoz nagy gondot,hogy miröl beszelgessetek.

Kesöbb meg talalj ki közös programokat,ilyesmi.

Bocsi a helyesirasert,csak nemet a billentyüzet.

2016. szept. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!