Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek is vannak olyan napok,...

Nektek is vannak olyan napok, mikor senki sem keres titeket?

Figyelt kérdés

Csinos,20 éves egyetemista lány vagyok.A barátaimat mindig is megválogattam,inkább legyen csak néhány,de az igaz barát :) De haverom egész sok van,csak velük ritkán beszélek.Van olyan,hogy egy nap 5-10 emberrel is csetelek,de máskor van,hogy senki sem keres,vagy csak páran.Ez alól kivételek a szüleim,velük persze minden nap beszélek.

Pár hónapja szingli vagyok és az is akarok maradni,de amíg volt pasim,ez abszolút nem zavart,mert vele minden nap beszéltünk.De most néha magányosnak érzem így magam :( Veletek is van ilyen?

2016. szept. 6. 13:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
ien
2016. szept. 14. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy általában minden évben van olyan hónap, hogy rám ír valaki, aki nem az exem vagy nem anyám hív Skype-on...

Bár lehet megesik amikor nincs, nem tudom ennyire átlátni...

2016. szept. 14. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!