Elég rosszul kezdtem az új suliban, lehet jobb?
Ma kezdtem az új suliban (OKJ). Nem egy nagy létszámú osztály. Valahogy úgy jött ki, hogy mindenki ismert már mindenkit, mert a legtöbbet ott végeztek. Én meg nem ismertem senkit, és nem is nagyon ment a barátkozós dolog. Ugye, megvoltak már a klikkek, és... Nem nagyon érdekelte senkit, hogy van egy idegen, én meg nem igazán mertem odamenni. A helyzet javulhat, vagy 2 évig egyedül leszek az osztályban?
Félek, hogy ez már a holnapi napomon meglátszik. Azt sem tudom, hogy melyik tanterem a melyik, de szünetekben mindenki szétszéled.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Nekem is volt ilyen. Ritka szar volt... (szép szóval) asszem egy hétig voltam el egymagam. S aztán kezdte néha jönni. De nagyon nehezen ment... :/
Aztán egyszer csak úgy éreztem elfogadtak... S már én is felbátorodtam.
Idővel remélhetőleg jobb lesz. :)
Annyira csak nem bunkók az emberek.Kis közösségben azért csak figyelnek arra hogy ne legyél kívülálló. Ha én ott lennék biztos egy idő után ismerkednék veled is, ha látnám hogy magányos vagy. Szóval szerintem idővel tuti befogadnak, vagy elkezdenek érdeklődni hogy ki vagy, s megbarátkoznak veled :).
De ha kicsit bátorkodsz te kezdeményezni, gyorsabban fog menni. Így az elején első pár héten mindenki elvan a régi ismerősökkel, meg az ismerősök ismerőseivel.
Tuti nem marad így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!