A barátnőm elhanyagol. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Bárhová hívom mindig "dolga van". Egyszer megértem. Kétszer is. Nade mindig? Kb másfél hónapja elkezdett fogyózni és onnantól kezdve nagyon durván megváltozott. Alig keres, már nem csinálja azokat amiket régen. Nem a fogyózással van bajom hanem szerintem ez túlzás.
Felhívom, vagy írok neki, megkérdezem hogy van, errefel meg elmondja, hogy hány dekát fogyott. Szerintem nem csak engem idegesítene ez egy idő után.
Nem beszélgettünk úgy rendesen már nagyon régóta. Haragszom rá de hiányzik is. Mit kéne tennem?
16/l
2016. aug. 31. 17:32
1/1 anonim válasza:
Elmondtad már neki, hogy ez bánt? Mondd el neki őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!