Mit kéne tennem? 16/L
Én nekem is szükségem van olyanokra akik előtt megnyílhatok és olyanokra is akik megnyilnak elottem. Nagyon szeretnék szeretni embereket es igenylem hogy engem szeressenek....csak néha azt erzem hogy tulzottan.
Van par haver,barat de van olyan akire en figyelek es en szeretem ot nagyon de o engem leszar,es van olyan is akivel elvagyok de nem lehet igazan kozel kerulni hozza...Es mar egyre inkabb olyan hogy ezeknel az embereknek nem erdemes erolkodnom,de akarhogy akarok ujat nem talalok....Es ezen az oldalon nyilvan nem is fogok...Egyebkent az a véleményem hogy egyszer ugyis eljön ez az ember a te életetben is csak várni kell :) 16/f
Ne érts félre, nem kioktatni akarlak, hisz Te biztos többet tapasztaltál már az élet rejtelmeiből mint én.
De azt tudnod kell, hogy serdülőkorban, a felnőtté válás kezdetén nem csak a testben mennek végbe változások, hanem az agyban, lélekben is. Ettől válsz felnőtté.
Mennél jobban kergeted a boldogságod,annál jobban fut előled! Próbálj meg lassítani és akkor utoléred.
Hogy hol? Ez bárhollehetséges!60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!