Mit kéne ilyenkor tennem?
Az osztályban az egyik barátnőmtől megtudtam, hogy akikkel eddig jóba voltam a hátam mögött nagyon csúnya dolgokat mondtak rólam, és ha jobban megfigyelem akkor rólam sugdolóznak, engem figyelnek. De persze mikor arra kerül a sor, hogy kérjenek tőlem hibajavítót vagy kiemelőt, vagy csak szimplán dumálnak velem adják a jópofit. De igazából már abban se bízok aki ezt elmondta. Senkibe se bízok már az osztályban. Mit kéne ilyenkor tennem? Csináljak úgy mintha semmiről se tennék? Nagyon bánt ez az egész...
12/L
Vigyázz, van olyan, aki élvezetből talál ki ilyeneket, és azon szórakozik, hogy gyanakodni kezdtek egymásra.
Szóval ne higgyél el mindent első szóra.
Szerintem tegyél úgy,mintha semmiről nem tudnál. Most kicsit beleláttál, hogy milyen képmutatóak tudnak lenni bizonyos emberek. Szerencsére nem mindenki ilyen.
Legalább szereztél erről egy kis tapasztalatot.
A magad útját járd, ne civódj velük, de különösebben -amíg nem érzékelsz nagyon kedvező dolgokat- ne bízzál bennük és ne törödj velük.
Ha sikeres leszel, úgyis vagy irigyelnek, vagy nyalnak, vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!