Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Társasági élet kialakítása?

Társasági élet kialakítása?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva egész életemben egy kissé antiszoc voltam, nehezen alakítottam ki barátságokat, vagy ha mégis, valahogy mindig melléfogtam, és csak fokozódott az emberek iránti utálatom, a tömegundorítiszem... :D

Egy szó, mint száz, azóta már sok víz lefolyt a Dunán, nagyon megváltoztam, viszont így sajnos nulláról indulok, akárhogy is vesszük...

Körülöttem már megalakultak rég a baráti körök, ráadásul nem mind olyan emberek, akikkel lenne közös témánk (iskolába járok még).

A mostani haverok nem igazán eljárkálósak, vagy ha el is megyünk valahova, nem messze/nem olyan helyekre, így az sem opció, hogy szórakozóhelyekre járjak, mert valljuk be, az egyedül nem valami élvezetes... :D

A kérdés lényege: mostanában nagyon keresem a társaságot, soha nem bírok egy helyben maradni, folyton mennék, de ilyen körülmények között nagyon nehéz helyzetben vagyok, honnan szedjek én ehhez embereket, akikkel jól érzem magam, egy hullámhosszon vagyunk, stb.?

2016. aug. 30. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék, hasonló helyzetben vagyok :D
2016. aug. 30. 19:21
 2/2 anonim válasza:
Szintén. Bárcsak lenne valami útmutató a hozzánk hasonlóak számára.
2016. aug. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!