Mi a véleményetek a fiu-lány barátságról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy elég általános kérdés, de én hiszek benne. A legjobb barátom fiu, de senki sem hiszi el, hogy ez csak barátság és semmi több. És több fiu azért távolságtartó velem, mert ők is abban a hit én élek, hogy együtt vagyunk.
17L
2016. aug. 26. 21:29
11/11 Botond9412 válasza:
Addig van fiú és lány barátság, amíg az egyik fél el nem mondja a másiknak a valós érzelmeit. Sajnos abba a szituációban vagyok, hogy 2014 óta a legjobb barátok vagyunk(voltunk), lett kapcsolatunk, idén vége lett majdnem egyszerre mind a kettőnknek, egyszer találkoztunk, bennem megtört a jég, elmondtam, neki, hogy 2 éve tetszik, erre rákontrázott, hogy anno ő is többet gondolt mint barátság, de ő se merte kimondani. Mára már nem is beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!