Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy ez egy kicsit...

Mit tegyek hogy ez egy kicsit jobb legyen?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok..4 hónapja elhunyt a legjobb barátnőm,akivel 16 éve legjobb barátok voltunk..Mindent együtt csináltunk,szomszédok is voltunk,szinte már testvérként tekintettünk a másikra..Nekem ő volt a világon a legfontosabb,miatta még a barátomat is elhagytam,akit imádtam..(azt már nem fejteném ki,hogy miért volt ez)

A szüleink is nagyon jóba voltak/vannak,és ezért minden hétvégénket együtt töltöttük..Mindig ugyan olyan ruhákba jártunk,szóval tényleg mindent együtt csináltunk,együtt mentünk mindenhová..De amióta ő már nincs,pánik,szorongás,és depresszió veszi körbe életemet..Folyton azt kívánom,hogy bárcsak meghalnék már,hogy vele lehessek,stb..Folyton csak sírok,nincs kivel hulyéskednem,beszélgetnem..Amikor kicsit már jobban vagyok,meglátok valamit a Facebook-on,vagy hallok valamit,folyton sietek hogy neki mondjam/mutassam meg először,de eszembe jut,hogy ő már nincs többé,és újból nagyon,de nagyon rosszul leszek..

Mit tegyek,hogy picivel jobban legyek?Én már beleőrülök a fájdalomba..!

Előre is köszönöm!

18/L

2016. aug. 23. 20:34
 1/3 Lakatos Vangelisz ***** válasza:

Először is sajnálom azt ami a barátnőddel történt.

A kérdésedre reagálva pedig azt tudom tanácsolni, hogy próbáld elterelni a gondolataidat. Tudom nem könnyű, de esetleg szerezz új barátnőket, vagy barátot. Ha velük leszel lehet kicsit könnyebb lesz, amit segít majd az idő múlása is. Azt kívánni, hogy bárcsak meghalnál nagyon nagy hülyeség. 18 éves vagy és előtted még az élet.

Remélem segítettem.:)

2016. aug. 23. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom a barátnődet.

Nagy fájdalom elveszíteni egy szerettünket, pláne ilyen fiatalon.

Javaslatom az mint az elsőnek.

Keress új barátokat, keress egy csoportot, közösséget akikkel együtt vagy, segítenek, barátkoznak, vigasztalnak és erőt adnak. :)

2016. aug. 23. 22:28
 3/3 anonim válasza:

Részvétem.

Sajnálom, de nem tudsz igazából mit tenni. Tovább lépni maximum..egy dolgot ne felejts el: sok időt adni magadnak. 4 hónap még nagyon kevés, sőt még csak most kezded majd észrevenni hogy mi történt.. nekem 4 éve halt meg apukám és az első hónapokban fel sem fogtam még mi történt. A barátok és a család szeretete segít átvészelni a gyászt!!!!! Támaszkodj rájuk! Idővel könnyebb lesz, hidd el! Mindig hiányozni fog, de idővel bele fogsz törődni abba, ami történt. Ne gondolj olyanra hogy meghalj. Tudom milyen érzés és miért gondolod, de ne tedd. Emlékezz úgy a barátnődre amilyen volt, és örülj az együtt töltött időtöknek! Tudom, ilyenkor nincs semmi ,,vigasz".

Kitartás, beszélgess sokat!!!

18/L

2016. szept. 8. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!