Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért mondják ezt rólam?

Miért mondják ezt rólam?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és az osztályomban azt mondják rólam hogy egy unalmas srác vagyok. Köztudott, hogy az osztályom az dedós szinten áll, nyávognak, bőgnek, meg mindent csinálnak, ezért egy ideig nem érdekelt a véleményük, de egyre több emberen látom ezt... Régen sokkal jobban ment minden, kedvelték a társaságom, de mára már megváltozott. Sok problémán mentem keresztül, ebben az évben 3 családtagom halt meg, a szüleim betegek, meg még sok minden. Hogy tudnék megváltozni, hogy érdekes, kellemes társaság legyek az embereknek, és ne unatkozzanak mellettem?

2016. aug. 19. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem kell megváltoznod. Miért akarsz megfelelni az osztályod dedós színvonalának?
2016. aug. 19. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok nehézségen mentél át, más is ugyanígy viselkedne mint te, csak ők még nem mentek át ezeken a dolgokon. Ez egy természetes dolog. Miért akarsz harcolni ellene? Tartsanak unalmasnak, te egyszerűen keress más társaságot. Vagy ha nem megy, és mindenki szerint unalmas vagy, akkor hagy őket a francba. Hidd el, könnyebb nélkülük, mint folyamatosan megfelelni olyanoknak, akik mindenkitől elvárják, hogy dobják fel őket. Nézd, te nem vagy bohóc, se nem mesélő, akinek izgalmasnak vagy viccesnek kéne lennie. Nem kell annak lenned. Egy olyan ember, aki képtelen meglenni anélkül, hogy szórakoztassák, az egy életképtelen nyomorék. Te ne akarj ilyeneket szórakoztatni. Keress magadnak más szórakozást.
2016. aug. 19. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! De mi van, ha mindenkinek unalmas vagyok? Akkor mit kell tennem hogy élvezhetőbb legyen a társaságom?
2016. aug. 19. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

1.

Érts velük egyet, akármit is mondanak. Ez nekik nagyon bejön. Mindegy, hogy egy oltári nagy marhaság. Tudod a "birkázók" (aki szerint mindenki birka) és a lázadó fiatalság nem tűri az ellentmondást. Mindegy, hogy igazuk van-e, vagy hogy ők is tudják mekkorát hazudnak.

2.

Mond ki mindig a te saját véleményed, bármilyen is az illető természete, nézz szembe vele, és legyél őszinte. Ez esetben akárhogy is akarsz haverkodni, nem fognak elfogadni. Utálják az emberek azokat, akiknek más a véleménye. Akármiről is van szó. "Ha más a véleményed, akkor mért vagy itt?" Kb. ez a véleményük. Ezért is ezek a haveri kapcsolatok olyanok, hogy "takarodj el, ha nem értesz velünk egyet".

3.

Van, amit még az egyetértésnél is jobban bírnak. Ne mondj nekik semmit, csak ész nélkül röhögj azon, amit mondanak. Mindegy, hogy nem vicces. Általában mindenki egyértelműen látja, hogy tök unalmas dolgokon is órákon át tudnak röhögni, csak hogy megfeleljenek egymásnak. Tudják ők is, de muszáj.. ez az az íratlan elvárás, amit jobban betartanak, mint az írott szabályokat. Ennek nem így kéne lennie, de hát erre van hajlamuk. Sajnos ez nekem már túl sok lenne. Egyszerűen lefárasztana. A lelkemet meg nem mardossa annyira a magány, hogy ilyenre "kényszerüljek".

Ha te képes vagy ezekre, és annyira nem tudod egyedül föltalálni magad, hogy kínoz, ha nem mozoghat a szád, akkor ajánlom ezek közül valamelyiket. Ez esetben hatalmas beszélgetésekbe elegyedhetsz velük a nagy büdös semmiről, vagy olyan dolgokról, amik egyértelmű hazugságok.

Egyébként miről szoktál beszélgetni azokkal, akik unalmasnak tartanak? Had tippeljek. Szex, pia, mások kibeszélése. Csakhogy egyetlen probléma van ezzel. Hogy ezeknél unalmasabb téma nincs a világon. Ő velük van a baj, hogy ezeken kívül mindent unalmasnak találnak. Fájna a lelkem, hogyha ráébrednék, hogy egész életemben nem csináltam mást, csak ezekről beszéltem. Aztán csodálkoznak, hogy ha hiányérzetük van. Úgy érzik, mintha nem éltek volna. Hát persze, mert azt hitték, hogy a bulizás az minden. Észre sem vették, hogy az egész életüket ugyanúgy elkúrták, mint az, aki folyamat a gép előtt gubbaszt. Ők sem különbek. Antiszoc emberek, akik csak a buliban érzik jól magukat.

2016. aug. 20. 01:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, és miről szoktak beszélni? Tiv Tify, meg ezeknek a társa, Mónika Show, és igen, mások kibeszélése, illetve "ú, de megb*znám ezt a csajt", közben sosem látott nőt közelről, meg ilyen hülyeségek.
2016. aug. 29. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
És te miről szoktál/szeretnél beszélgetni?
2016. aug. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!