Létezik olyan ember akinek nincs egy barátja sem?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 17:53
13/17 anonim válasza:
Az egyetlen barátnőmet is elcsalogatták mellőlem... :)
16/L
14/17 anonim válasza:
Jelen. Csak azt nem értem, hogy a 21. sz.-ban miért olyan nagy "szenzáció", ha valaki nem akar magának se barátot, se párt, egyszerűen csak le akarja tudni az életet és kész...
15/17 anonim válasza:
Jelen. Mindig is ez az állapot jellemezte az èletemet.
Aki azt hittem,hogy az.. hatalmasakat koppantam,dehát ez ilyen.
Manapság iszonyat nehèz normális..èletre szóló barátságokat találni..amit tènyleg nem a felszínessèg ès társai jellemeznek.
De a remèny hal meg utoljára,az ember meg "buzgón" keresi..^^
Ès kivètelek igenis vannak,sosem szabadna általánosítani.. Csak ritka mint a fehèr holló.. DE VAN.
23/l
16/17 anonim válasza:
#14 nem szenzációs, senki nem fog körbe ugrálni, de az ember alapból társas lény, szóval ez a természetes.
17/17 anonim válasza:
aki békében van önmagával sose lesz egyedül , aki nem az a legnagyobb, legkellemesebb társaságban is magányos marad ... szóval először a lelki békére törekedjetek, ha ez meg van kizárt h egyedül maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!