Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogy reagálnátok le ezt a...

Ti hogy reagálnátok le ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel régóta jóban vagyunk régen nagyon sokat voltunk együtt csak úgy. Most viszont mikor tudja hogy elég nehéz időszakon megyek keresztül nem is keresett. Folyamatosan láttam hogy más lányokkal találkozgatott rám rám sem írt. Most viszont hirtelen felugrik a chat ablak és megkérdezi hogy kiheverte - e a történteket . Ti hogy reagálnátok erre?

2016. aug. 17. 12:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát én is igy gondolom sajnos:/
2016. aug. 17. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Velem előfordult már, hogy nem kerestem a nehéz élethelyzetben lévő barátnőmet. Ugyanis az ő élethelyzete az én szemszögemből ítélve még mindig rózsásnak számított, de nem vagyunk egyformák, ő kiborult tőle, amit megértek. Viszont nekem is nehéz helyzetem volt akkor, csak én nem szóltam róla senkinek, mert nem kötelessége ápolgatni a lelkemet senkinek. Jól tartottam magam, a külvilág nem vett észre az egészből semmit. Viszont arra már végképp nem maradt energiám, hogy a barátnőmet istápoljam, mert - bármennyire szeretem is - amikor elkezdett panaszkodni a saját problémájáról, ami számomra apróságnak tűnt, akkor felkaptam a vizet, és többet ártottam, mint amennyit használtam. Inkább azoknak az embereknek kerestem a társaságát, akik mindig vidámak voltak, mindig buliztak, és se ők nem beszéltek a saját problémáikról, se nekem nem kellett az enyémekről. Aztán amikor az én helyzetem elcsitult, akkor megkerestem a barátnőmet, hogy szüksége van-e rám.

Jól cselekedtem? Nem hiszem. De emberileg teljesen érthető szerintem, hogy mit miért csináltam. És ezzel nem lekicsinylem a barátnőm problémáját, egyszerűen csak nem tudtam átérezni, mert mások a prioritások az életünkben. Ő se tudta volna az enyémet, ha elmondom neki.

2016. dec. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!