Mennyire vagyok elítélendő? Elég szokatlan szituációban vagyok.
A legjobb barátom 10 éves. Mondhatni a legjobb, mivel elég zárkózott vagyok, nincsenek barátaim, inkább csak beszélgetőpartnereim. A munkám miatt elég gyakran találkozok velük. Szabadidőmben rászoktam a Counter-Strike-ra, megvettem és a Half-Life-ra is, mert tetszett, lekötött. Magányos farkasként élek. KB. 2 éve bejelölt Steamen (nem is ismertem) ez a srác, minden nap írogatott, beszélgettünk, nagyon értelmesnek tűnt, már az elején letöröltem, nem rég lett 10, de vissza vettem, mert gondoltam, úgy sincs kivel beszélgetni, hadd írjon a gyerek. Azért írom, hogy gyerek, mert én lassan 36 leszek. Ez elég furcsa.
Anyukám nem lakik velem, de meg szokott látogatni. Ő szerint nem gáz, de ne hangoztassam. Megjegyzem, nincsenek beteges hajlamaim, soha nem is voltak és van lányom is, 14 éves. Mindig is visszahúzódó, makacs személyiség voltam, én egy értelmes embert láttam benne. Az apját pedig nem is érdekli, pedig még beszéltem is vele, mármint írtam, mert soha nem beszéltem, nem is találkoztam vele, remélem nem is fogok, mert azért én nem akarom a szennyt magamra tenni, és őt sem hozom kellemetlen helyzetben. Az apja szerint OK a barátságunk, pedig legbelül belegondolva szégyellem magam, mert lehet, hogy idősebb is vagyok, mint az apja. Mit gondoltok?
Még utólag, az az érdekes, hogy a felnőtt dolgaimmal kapcsolatban is tud tanácsot adni, nem nagy tanácsok, de egy 10 éveshez képest le a kalappal.
1# Sok sikert kérdező, én szurkolod neked :)
Ha bármikor akarsz beszélni írhatsz privit is, csak szakaszosan járok erre.
6: én is zárkózott vagyok, félénk is, gátlásos is. Ennek ellenére szoktak velem barátkozni. Nem én teszem meg az első lépést, de örülök neki, ha valaki szeretne velem barátkozni.
Talán te nem csak zárkózott vagy, hanem barátságtalan is, ha ennyire senki sem próbált téged megismerni.
Ezekkel a netes kapcsolatokkal egyébként pont ez a gond. 10 éves gyerektől várod, hogy megkérdezze, hogy hogy vagy. Nyilván tök normális elbeszélgetni, gondolom, van sok minden közös érdeklődés, már csak azért is, mert ugyanazt az oldalt használjátok. De azért ne tőle várd, hogy jobbá tegye az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!