Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetek még ennél is magányosabb?

Lehetek még ennél is magányosabb?

Figyelt kérdés

Nincs senkim.Nics olyan ember aki meghallgatná a problémáim.Néha már olyan egyedül vagyok hogy sírhatnékom van.

A 'barátaim' csak akkor keresnek mikor kell valami.De ha én kérek szivességet magasrol letojnak :(

Mindig magamban keresem a hibát,pedig nem itt kellene keresgélnem.

Tudnék valamit tenni ez ellen?Mert ezt az állapotot már nem fogom sokáig birni... :(

2016. aug. 13. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Miféle problémákról szeretnél beszélni? Hány éves vagy? Szülők? Keress hobbikat, amikkel lefoglalod magad.
2016. aug. 13. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:

14 vagyok.

Szülők...anyuval élek.Apuról 5 eve nem tudok semmit.És vannak hobbijaim.De gondolom te sem bírnád ha nem tudnál senkivel se semmit megbeszélni.

2016. aug. 13. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Nekem elmondhatod a problémáid, persze biztos nem egy idegen embernek szeretnéd, de én azért felajánlom. Úgyis a depressziós korszakomat élem.

20/F

2016. aug. 13. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha más nincs: Kék Vonal ingyenes gyermeklelkisegély szolgálat
2016. aug. 13. 22:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem.Vannak olyanok akik ugyan ezt érzik/érezték?Ti hogy birkoztok meg vele?
2016. aug. 13. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg a magányos fiatal, itt is. Esősorban az a baj, hogy a neten próbálnak meg kapcsolatokat létesíteni, pedig a való életben kellene eljárni közösségekbe, emberekkel kommunikálni. (mozi, koncert, kávézó, könyvtár, filmklub, strand, edzés) Most 20-án több helyen lesznek rendezvények, próbálj meg emberek között mászkálni.
2016. aug. 13. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Hasonló, de ennyire mélyen még nem vagyok, hogy "ne bírjam sokáig". Nekem sincsenek barátaim. Illetve egy volt, akit a legjobb barátomnak mondtam, de már 3éve nem beszéltem vele. Ő is más gimibe ment és én is. Bár egy városban van mind a kettő, nem tartjuk a kapcsolatot. Hiányzik nekem, de valamiért nem lépek az üggyel kapcsolatban. Tenni meg többet nem tudok. Így alakult az, hogy még hétvégén is otthon vagyok, nem mozdulok ki. Filmet nézek, legalább az unalmas óráimat próbálom valahogyan elütni.
2016. aug. 13. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha nagyon nincs más, akár nekem is írhatsz.
2016. aug. 13. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Tanuld meg értékelni magad, hiszen magadnak mindig ott leszel :)

Mondjuk nagyon fiatal vagy még, így nehéz lesz felnőnöd a feladathoz, de a szükség nagy úr... önismereti könyveket ajánlom, torrenten találsz egy rakattal.

Suliidőben meg könnyebb lesz barátkozni

2016. aug. 14. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs senkim évek óta. Nem érdekel, nem érzek semmit ez iránt.
2016. aug. 14. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!