Nem értem miért ilyenek a 'barátaim"?
Most júliusban végig jártam napszámba(címerezni). Az állítólagos barátnőim szó szerint lenéznek ez miatt.. nem értem :/
Igazából életemben most dolgoztam először. Az oka az hogy a szüleim elváltak, anyukám elégé kivan.. és gondoltam segítek valahogy, az 5500Ft-ból oda adtam neki mindig 2000Ft-ot, hisz én is azt eszem amit ő vesz. Így maradt nekem is pénzem..
A barataim meg fhu... Olyanokat mondtak hogy áá :/
"vége a jó létnek, kukorica földre szorultál"? meg minden ilyesmit... miért fáj ez nekik? Én sajnos az ilyeneket nagyon magamra veszem :(
14/L
Mert elkényeztetett, bigott, ostoba, öntelt és önző kis tyúkok, akiknek senki és semmi nem szent.
Szerinted ők megtennék ugyanezt a családjukért, amit te? Naugye.
Neked nem ők a megfelelő társak, keress másokat.
Valószínű az egyikük valamiért irigy rád, vagy valami másért bántani akar téged. A gúnyolódásban a többi birka meg követi őt, mert az milyen "menő".
Remélem azt tudod, hogy amit tettél az nagyon szép dolog és becsülendő. Kérdezd meg a fő hangadótól, hogy ezt miért mondja, vagy mire jó ez neki! Neked ez rosszul esik. Hidd el, hogy köpni nyelni nem tud majd.
Térdepeldesd őket kukoricamagra ,s közben dobj a hajukba csutkákat! Aztán nézd őket levegőnek 61 évig.
Én ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!