Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet barátkozni az...

Hogy lehet barátkozni az utcán ha nem járok el sehova és nem ülök be sehova?

Figyelt kérdés
Engem folyton elküldenek az emberek ha ráköszönök báriire is.

2016. aug. 9. 13:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Így van.
2016. aug. 13. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lassan 30 leszek, egyedülálló férfi vagyok és most jutok el oda, hogyha egy lány majd megnéz engem, vagy rám pillant többször az utcán, hát le fogom szólítani valamilyen indokkal, ha tetszik nekem. Még nem tettem ezt soha.

Ugyanakkor ez nem barátkozás, hanem ismerkedés. Barátom kvázi egy van, mert a barátba feltétel nélkül bízik az ember, abból pedig egy életben sincs sok!

(Egy gondom kezd lenni, néha nem tudom megállapítani, hogy egy lány 16, 17, vagy már 19, 20, 21 éves inkább..., ez elég gáz, de 1-2 éve vettem észre magamon. Azóta tudatosabban figyelek erre, hogy 18 alatt ne ismerkedjek. Szerintem egy férfinak, annál, hogy szinte semmi sikere a nőknél, ezen a szinten, csak az lehet nagyobb "csapás", ha liliomtiprónak bélyegzik...)

2016. aug. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!