Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Szóval 17/l vagyok és itt gyakorin megismerkedtem valakivel.Mivel itt nagyon sz*r beszélgeti így elkezdtünk máshol beszélgetni.Nagyon megkedveltem igaz még csak 3 hónapja beszéltünk de mindig kedves volt velem hamar barátok is lettünk telefonszámot cseréltünk de én hülye nem mentettem el a számát pedig többször is beszéltünk telefonon.De nem tudok vele beszélni többet mivel a száma nincs meg a teljes nevét nem tudom ahol eddig beszéltünk letiltott mert összevesztünk.Szóval a 3 hónap alatt nagyon megkedeltem és nagyon rossz érzés őt elveszíteni fogalmam sincs hogy tudnám elfelejteni mikor minden nap beszéltünk.Lehet hogy hülyeség meg igazábol csak egy netes barát volt de azért mégis..nekem amúgy sincs sok barátom tök jól esett hogy valakivel beszélhettem.Valakivel hasonló? :)2016. aug. 6. 23:30
21/23 anonim válasza:
Talán kicsit kegyetlenül hangzik, de ha el akarok felejteni valakit, nekem is az segit a legjobban, ha másokkal ismerkedek. Amikor szakitott velem a volt barátom, kb 4 hónapig még sirtam utána és kezdtem azt hinni, sose lesz ennek a szenvedésnek vége :"c De elkezdtem más fiúkkal ismerkedni és találtam valakit, aki tudta pótolni, pár héttel később már nem is érdekelt a volt barátom :D Csak találni kell a helyére valaki mást.
22/23 anonim válasza:
Ha telefonon beszéltetek a hívási előzmények közt nem lehet esetleg?
Egyébként túlságosan ismerős sajnos, annyi különbséggel hogy 3 hónapnál jóval hosszabb ideje beszéltünk az illetővel minden nap, akár bőven egész nap is (ill. hogy nem magyar). Aztán mégcsak veszekedés sem volt, egyszer eltűnt és annyi, azóta nem láttam/hallottam semmit.
Azt pedig nem tudom hogyan tudnád elfelejteni, de ha van rá módod semmiképp se úgy ahogy én :DD Esetemben ez már több mint egy éve történt, azóta is csak várom minden nap hátha lesz valami, olykor még monológokat is sikerül lebonyolítani a chat-ünkön.
Elég sz*r ez így/Don't try this at home.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. aug. 7. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!