Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek, ha találkoznátok...

Mit tennétek, ha találkoznátok egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, lány az illető és nem valami szép..

Ha megpróbáltok vele beszélgetni, csak annyit válaszol, hogy aha, ja, szerintem is. Nem nagyon meri kimondani, amit gondol. Látszik rajta, hogy nagyon önbizalomhiányos. De amikor egy másik lánnyal látjátok, aki egy barátnője, mintha kicserélték volna, hangosan beszélgetnek, nevetgél, viccelődik, stb.

Megpróbálnátok vele összebarátkozni, hátha előttetek is úgy meg tud nyilni, mint a barátnője előtt, vagy azt gondolnátok, nincs türelmetek meg kedvetek megvárni, amig a bizalmába enged titeket férkőzni és inkább elkerülnétek? Esetleg beszólogatnátok neki, mert látnátok, hogy olyan kis nyomi és esetlen és úgyse merne semmit se visszaszólni?

2016. aug. 4. 22:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mekkora farok vagy utolsó válaszoló.

Tudod, ki akarna veled szóba állni, miután lekukáztad..

2016. aug. 4. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

lehet, hogy ő ronda, de te meg nyomi vagy, ha így viselkedsz...

komolyan, mégis mit akarsz tőle, ha az az opció is felmerül, hogy beszólogass neki? milyen ember vagy te? szeretnéd, hogy veled szemétkedjenek? gondolom nem..., viselkedj úgy másokkal, ahogy te is elvárod azt másoktól magaddal szemben, és használd egy kicsit az agyad

2016. aug. 4. 22:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy én akarok egy ilyen lányt megszólitani?

Konkrétan magamról irtam, mert kiváncsi voltam, mások mit reagálnának..

2016. aug. 4. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem bejönne, vagy éreznék valami kapcsolatot akkor simán megpróbálnék összehaverkodni vele, persze ha napok után se képes mást kibökni csak hogy JA, akkor hagyom a francba.
2016. aug. 5. 01:41
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Én próbálnám megismerni, és remélném, hogy majd megnyílik. Az ilyen emberekkel kialakult barátságok minőségibbek az én szememben :)
2016. aug. 5. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!