Van itt még rajtam kívül "csúnya barát/barátnő"? Vagy van nektek is tökéletes barátotok? Ti hogyan kezelitek a helyzetet?
8-as hogyan?:O
9-csak az a gond hogy nem akarom megbántani, mert nem szeretném beléfojtani amit mesélne, na meg arról sem tehet hogy szép és hozzá mennek a fiúk :/ de lehet hogy már majd tényleg megpróbálok valamit ebből lefaragni, mert ez már tényleg túlzás.
10-es ismerős:/
a legjobb érzés amikor már mindkét barátnőm ilyeneket mesél.. komolyan egy áldás. ráadásul amikor úgy mondják mintha a sors csapása lenne az hogy megszólítják, meg hogy hajtanak rá... közben én meg itt mit meg nem tennék hogy velem legyen ez.
de őszintén én ezt utálom, ezt a hencegést, mesélésbe burkolva, meg ahogy rátesznek még néhány lapáttal, hogy végképp éreztessék hogy mennyire akarták őt. ajj ez egyre jobban bosszant már. én sosem tennék ilyet a barátaimmal, hogy hencegnék hogy ők rosszul érezzék magukat. vagy legalábbis még ha mesélés szinten is, akkor sem így, hogy legszívesebben elássák magukat, annyira értéktelennek érezzék magukat.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!