Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van itt még rajtam kívül...

Van itt még rajtam kívül "csúnya barát/barátnő"? Vagy van nektek is tökéletes barátotok? Ti hogyan kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
ezt úgyértem, hogy mondjuk a legjobb barátotok/barátnőtök nagyon szép és jófej, és ha megismertek embereket akkor őt mindig akarja az ellenkező nem.:/ én jelenesetben a "csúnya barátnő" vagyok. a barátnőmet minden fiú, még rövid ismeretség után is akarja, össze akarnak vele jönni, engem észre sem vesznek. :( örülök a sikerének, csak rosszul esik hogy mellette semminek érzem magam, mert ő annyira tökéletes, és minden fiúnak bejön, én meg a csúf barátnő szerepét töltöm be már inkább, pedig én is jól el szoktam lenni:D vagy éppen azt hallgatom hogy megint valaki ki akart vele kezdeni, én meg csak ülök és azon jár az eszem, hogy valaha velem is fog-e ilyen történni xD és be kell hogy valljam, kicsit rosszul esik.. meg persze örülök neki hogy mesél nekem, meg hogy együtt megyünk el stb, de jól esne ha mondjuk valamennyire tekintettel lenne arra hogy nekem azért nem így mennek a dolgok és egy kicsit figyelhetne hogy a beszélgetéseink ne ebből álljanak..:/valaki van hasonló helyzetben? titeket mennyire zavar, ha zavar egyáltalán?
2016. aug. 4. 15:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8-as hogyan?:O

9-csak az a gond hogy nem akarom megbántani, mert nem szeretném beléfojtani amit mesélne, na meg arról sem tehet hogy szép és hozzá mennek a fiúk :/ de lehet hogy már majd tényleg megpróbálok valamit ebből lefaragni, mert ez már tényleg túlzás.

10-es ismerős:/

a legjobb érzés amikor már mindkét barátnőm ilyeneket mesél.. komolyan egy áldás. ráadásul amikor úgy mondják mintha a sors csapása lenne az hogy megszólítják, meg hogy hajtanak rá... közben én meg itt mit meg nem tennék hogy velem legyen ez.

de őszintén én ezt utálom, ezt a hencegést, mesélésbe burkolva, meg ahogy rátesznek még néhány lapáttal, hogy végképp éreztessék hogy mennyire akarták őt. ajj ez egyre jobban bosszant már. én sosem tennék ilyet a barátaimmal, hogy hencegnék hogy ők rosszul érezzék magukat. vagy legalábbis még ha mesélés szinten is, akkor sem így, hogy legszívesebben elássák magukat, annyira értéktelennek érezzék magukat.:/

2016. aug. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!