Mit csinaljak balatonon a baratommal?
jézusom, hát ha nekem ilyen helyzetben lenne 5 napom vele, tuti napi 10x szexelnénk, akkor másra nem is marad energia, ez így pont oké.
ez nem jó?
Nem tudom, mi érdekel benneteket, most lesz pl. Tihanyban:
Biciklivel el tudtok tekerni, Tihany amúgy is gyönyörű, érdemes megnézni. Balatonfüredre is szervezhettek egy estét, nagyon szép a belváros, a Tagore-sétány.
Vannak hajós utak (naplemente-hajózás pl.) Almádiból is, az is klassz, a borfesztivál programjait is érdemes előre megnézni, kiválasztani. Be lehet ugrani Veszprémbe (biciklivel is), ott az állatkert, a belváros, a vár, érdemes megnézni.
Bocs de a linkelés nem jött össze. Felmész Balatonalmádi honlapjára, és egy csomó érdekes programot találsz.Vörös
Homokkő tanösvény, Kézfogás Európa Szoborpark, Szent jobb kápolna, Erődített református templom, sétahajókázás, remete-forrás,Orgonaestek a Szent Imre Templomba
Ajaj itt már gondok vannak,hogy itt teszed fel a kérdést!
Miért kell előre eltervezni,hogy mit csinálljatok?Spontán is történnek dolgok,sőt szerintem az a legjobb!Mi szombaton megyünk Keszthelyre,péntekig leszünk ott..de nincs beterve semmi,hogy mit csinálunk!Ahogy jönnek maguktól a dolgok-események annál jobb nincs is!
Igaz holnap sütünk kaját,amit itthon bepácolunk aqzt megyünk utunkra,strand,medencézés,fagyiszás(mimúzeumba is megyünk),meg ami adja magát:)
De amúgy honlapon nézzétek meg,milyen programok lesznek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!