Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinaljak balatonon a...

Mit csinaljak balatonon a baratommal?

Figyelt kérdés
A baratommal mar egy eve egyutt vagyunk viszont nagyon ritkan adodik alkalom hogy talalkozzunk. Most vegre tudunk, lejon hozzank 5 napra balatonra, (almadiba) egy campingbe. A kerdes az mi jo programokat lehet itt csinalni? Miket csinaljunk? (Az fontos h nem hazba hanem satorba vagyunk es itt vannak a szulok is). Azt eddig elterveztem h este bemegyunk egy picit a bor fesztivalra, meg fogunk este uszni, megprobalunk fozni is valamit, de ot napon keresztul mit csinaljunk? Erdekes otleteket varok. Tudunk biciklizni, fogunk is de valami erdekes programot egy kettot szeretnek mert egesz nap csak beszelgetni. Plusz a campingbe sok mindent nem lehet csinalni.

2016. aug. 3. 02:01
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

jézusom, hát ha nekem ilyen helyzetben lenne 5 napom vele, tuti napi 10x szexelnénk, akkor másra nem is marad energia, ez így pont oké.

ez nem jó?

2016. aug. 3. 06:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi érdekel benneteket, most lesz pl. Tihanyban:

[link]

Biciklivel el tudtok tekerni, Tihany amúgy is gyönyörű, érdemes megnézni. Balatonfüredre is szervezhettek egy estét, nagyon szép a belváros, a Tagore-sétány.

[link]

Vannak hajós utak (naplemente-hajózás pl.) Almádiból is, az is klassz, a borfesztivál programjait is érdemes előre megnézni, kiválasztani. Be lehet ugrani Veszprémbe (biciklivel is), ott az állatkert, a belváros, a vár, érdemes megnézni.

2016. aug. 3. 06:35
 3/6 anonim ***** válasza:
2016. aug. 3. 06:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs de a linkelés nem jött össze. Felmész Balatonalmádi honlapjára, és egy csomó érdekes programot találsz.Vörös

Homokkő tanösvény, Kézfogás Európa Szoborpark, Szent jobb kápolna, Erődített református templom, sétahajókázás, remete-forrás,Orgonaestek a Szent Imre Templomba

2016. aug. 3. 07:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat *-*
2016. aug. 3. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Ajaj itt már gondok vannak,hogy itt teszed fel a kérdést!

Miért kell előre eltervezni,hogy mit csinálljatok?Spontán is történnek dolgok,sőt szerintem az a legjobb!Mi szombaton megyünk Keszthelyre,péntekig leszünk ott..de nincs beterve semmi,hogy mit csinálunk!Ahogy jönnek maguktól a dolgok-események annál jobb nincs is!

Igaz holnap sütünk kaját,amit itthon bepácolunk aqzt megyünk utunkra,strand,medencézés,fagyiszás(mimúzeumba is megyünk),meg ami adja magát:)

De amúgy honlapon nézzétek meg,milyen programok lesznek: [link]

[link]

2016. aug. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!