Mit csináljunk a szabadban a haverokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 évesek vagyunk, általában 3-4-en szoktunk összejönni, ha van valami program. De szeretném, ha csak úgy is kint lennénk a szabadban. Mindannyian számítógép függők vagyunk, nem nagyon vagyunk kint, mindjárt vége a nyárnak, nincs ötletünk. Ha elhívom őket nem jönnek már el, mert 5 perc után unalomba fulladunk és ezért kéne valami program.2016. aug. 1. 17:24
11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó xD ja nem :\
2016. aug. 1. 17:48
12/20 anonim válasza:
bográcsolás, szalonnasütés, nézzetek ki egy random várost ahol még egyikőtök se volt, persze nem túl messze, vonatozzatok vagy buszozzatok el, nézzetek szét, horgászat
15/20 anonim válasza:
Szerintem keress más haverokat mert ezek úgy látom semmilyen mozgást sem akarnak csinálni , ha velük maradsz te is kocka leszel és elhízol .
De egyénként a PokemonGo nem rossz ötlet azt talán még a kockák is szeretik !
16/20 A kérdező kommentje:
Pokémon Go-zni szoktunk 2-3 hetente. Én is kövér vagyok :(
2016. aug. 1. 18:12
17/20 MZ.per.X válasza:
Számítógépre van pénz, biciklire nincs? :D
18/20 anonim válasza:
Szerepjatekozzatok a szabadban.
19/20 anonim válasza:
Menjetek vadászni. Éljétek túl a városnak nevezett óerdőt. #betevő falat
20/20 anonim válasza:
Kezdjetek el edzeni, mert a jó időtöltés, hasznos is és még jól is fogtok tőle kinézi, mert leadtok pár kilót... ne legyetek lusták, mert akkor kövérek maradtok és az életben nem fogtok találni lányt, aki szereti a kövér játékőrült antiszoc fiúkat. Na és ezt lányként modom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!