Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőmmel menzesze van és...

A barátnőmmel menzesze van és kibírhatatlan?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és szombaton kell vele találkoztak, de nem tudom hogy tudok kibújni alóla, a barátnőm is 14.

Arra gondoltam hogy bekamuzom hogy rosszul vagyok, de ha eljön meglátogatni mitévő leszek?

2016. júl. 28. 01:31
 1/9 A kérdező kommentje:
A kategória véletlen lett így, bocsi
2016. júl. 28. 01:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most magyarul.
2016. júl. 28. 02:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnője menstruál, és emiatt egy hárpia, így leakarja mondani valami ürüggyel a találkozót, de a barátnő nem csak hárpia, hanem pióca is..
2016. júl. 28. 02:16
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Puhap*cs. Hamár a barátnőd, viseld tisztességgel.
2016. júl. 28. 02:40
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem semmi. Szerintem te vagy kibírhatatlan. Na jó mégsem. Mindketten fiatalok vagytok, nézd el neki, én is elnézem Neked.
2016. júl. 28. 03:55
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

14 éves korodban meg kell tanulni, hogy vannak "női bajok", amiket fiú/férfi nem érez. Ilyen a menzesszel járó hangulatváltozás és fájdalom, valamint a szülés. Ezt ugyanúgy nem érzed át te, mint barátnőd azt, ha téged golyón rúgnak.

Ne nevezd "barátnőd"-nek azt, akivel csak akkor vagy hajlandó találkozni, ha minden úgy megy, ahogy te elképzeled/kivánod! Az iyen "barátnő" gumiból van!

2016. júl. 28. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Szegény lány... Teljes szívből sajnálom,hogy egy ilyen ember az állítólagos párja. Remélem hamar észreveszi,hogy mennyire tuskó a barátja.

Képzeld 17 éves nő létemre én is akkor vagyok a leghisztisebb,és csodával határos módon a párom pont úgy szeret ahogy vagyok,igen,még "akkor" is.

2016. júl. 28. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Nőként írom, hogy szerintem nem a fiúval van baj. Egy 14 éves kislányka bizonyára valamilyen szinten rá is játszik erre, tudat alatt is szándékosan hisztizik, mert jajj neki most megvan a menzikéje ezt látta a médiából, hogy ilyenkor hisztizni kell, ingerültnek, idegbetegnek kell lenni. Fájdalomtól, vérzés erősségétől függetlenül is, képzeljétek el, hogy meg lehet maradni EMBERI szinten, nem kell emiatt a föld alá süllyedni, mert jajj neki most épp megvan. Ki nem szarja le egyébként? A férfiakat ez nem érdekli, csak a nőre tartozik. A kislány meg valószínűleg nem csak szimplán hisztizik, ha már a kérdező ennyire óvakodik tőle.
2016. júl. 28. 13:10
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
Gondolj bele, hogy vérben kelsz, vérben ülsz, vérben fekszel, hányingered van, fáj a fejed, tönkremegy a gendvenc gatyád, lepedőd, nadrágod, a hormoningadozás miatt változik a hangulatod, ami értelem szerűen megvisel érzelmileg, fel vagy puffadva, fáj a hasad, görcsöl a hasad, romlik a bőröd minősége, alapvetően jól esne egy kis törődés, egy kis figyelem, szeretet, de mikor a pároddal szeretnél találkozni, akkor képzeld el, hogy a párod lekoptat, mert a te tüneteid NEKI nagyobb gondot okoznak, mint neked :D
2016. júl. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!