A barátnőmmel menzesze van és kibírhatatlan?
14 éves vagyok és szombaton kell vele találkoztak, de nem tudom hogy tudok kibújni alóla, a barátnőm is 14.
Arra gondoltam hogy bekamuzom hogy rosszul vagyok, de ha eljön meglátogatni mitévő leszek?
14 éves korodban meg kell tanulni, hogy vannak "női bajok", amiket fiú/férfi nem érez. Ilyen a menzesszel járó hangulatváltozás és fájdalom, valamint a szülés. Ezt ugyanúgy nem érzed át te, mint barátnőd azt, ha téged golyón rúgnak.
Ne nevezd "barátnőd"-nek azt, akivel csak akkor vagy hajlandó találkozni, ha minden úgy megy, ahogy te elképzeled/kivánod! Az iyen "barátnő" gumiból van!
Szegény lány... Teljes szívből sajnálom,hogy egy ilyen ember az állítólagos párja. Remélem hamar észreveszi,hogy mennyire tuskó a barátja.
Képzeld 17 éves nő létemre én is akkor vagyok a leghisztisebb,és csodával határos módon a párom pont úgy szeret ahogy vagyok,igen,még "akkor" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!