Mit csináljak ha a fiú barátaim nem értik meg hogy lány létemre sokkal okosabb és inteligensebbek vagyok mint ők?
Figyelt kérdés
és nem csak érzelmileg hanem mentálisan is a férfiak felett állok jóval szerintem (De ezt egyébként anyukám is megmondta már nagyon régen és apa szerint is...)2016. júl. 27. 22:09
11/14 anonim válasza:
Egy okos és intelligens embernek nem kell bizonygatni, hogy mennyire okos. Úgyhogy erről ennyit és szállj egy kicsit magadba.
(anyuci és apuci szemében mindig a saját gyerek a legszebb és legokosabb, vagy ha több gyerek van, akkor a kedvenc gyerek az)
12/14 anonim válasza:
Szóval ha apa, anya a rokonok, a szomszéd bácsi/néni és a legjobb barátnőd azt mondja szép vagy akkor szép is vagy?
13/14 anonim válasza:
"Mit csináljak ha a fiú barátaim nem értik meg hogy lány létemre sokkal okosabb és inteligensebbek vagyok mint ők?"
Kezdj el hisztizni és visítani. Abból lehet, hogy majd megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!