Most mit tegyek? Nem akarom elveszíteni, ez lenne a barátságunk vége?
A helyzet az hogy nem tudom mi üthetett a barátnőmbe.
Van egy barátnője akit alig 2-3 hónapja ismer,és a valóságban alig ha taliztak 2-3 alkalommal.Egész nap facebookon dumálnak.Volt hogy szükségem volt nagyon rá,teljesen ki voltam borúlva,ő pedig magamra hagyott mondván hogy nem akarja elveszíteni miattam a másik barátnőjét,aki féltékeny rám.
Utána pedig megbeszéltük,és bocsánatot is kért tőlem.
De azóta folyton csak veszekszünk,mindig hisztis,és a mérgét is mindig rajtam tölti ki.Eddig nem elleneztem a barátságukat.De mostanában egyre többet beszélt róla.Én voltam mindig mellette,a másik meg csak facebookon küldte neki a szmájlikat.Többet beszélt vele facebookon mint a valóságban,igazán nem tudom megérteni,mintha egy virtuális világban élne,ahol többet ér már egy rohadt szmájli mind egy öszinte ölelés.3 napja ezt a viselkedését nagyon megelégeltem,és elmondtam neki hogy elegem van abból hogy ő azt hiszi hogy egy virtuális világban él,és persze elmondtam neki azt is hogy elegem van a kis barátnőjéből.Erre nem mondott semmit. Annak ellenére is hogy nagyon mérges vagyok rá még mindig,nagyon szeretem. Nem tudom mit csináljak,3 napja már nem beszéltünk,én pedig lassan bele őrülok ebbe az egészbe.Mit kellene tennem most?
Kezet foghatunk ugyanebbe a cipőbe járok èn is. Esetleg összefoghatnánk mi ketten ès fèltèkennyè tehetnènk őket..a bosszú mindig èdes hhahahaa (gonoszvigyor ördögi fejecske) :D
17L írj üzit ha benne vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!