Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én most hol állok a rangsorban...

Én most hol állok a rangsorban az osztályban?

Figyelt kérdés

Egy hónapja járok tanfolyamra és nem tudom hogy most menőnek számítok, lúzernek vagy, a középmezőnyben vagyok. Szóval az osztály 16 fős, főleg ilyen 20-35 eves stréberek, prűdek és ezek a tipikus komolykodó arcok járnak oda. Elegáns ruhák, nyakkendő, szóval ilyen irodai mikulások es titkarnő féleségek. Soknak van gyereke szóval vannak anyukák, apukák, sajnos eleg begyepesedettek.

Az a baj én meg pont az ellentetük vagyok, ez a lázadó komolytalan tipus. Rövid par centis hajam és átlagos testalkatom van 174centi/61 kiló, bakancsba járok, bomberdzsekibe vagy bőrkabatba meg málha zsákom van. Eléggé kinéznek főleg a lányok, hozzám se szólnak, viszont úgy vettem észre hogy a pasik kedvelnek csak félnek kimutatni. Például ha elsütök egy poént mint a múltkor, amikor egy dög unalmas előadast kellett végighallgatni Afrikáról, a végén kérdezhettünk is, én meg megkérdeztem az 50 év körüli nőt hogy "hány n*gger húzott a f**ára?" ezen például a srácok visszafogottan nevettek, a többi csaj meg úgy nèzett rám mint egy marslakóra. Sokat káromkodok, van hogy óra közben kimegyek a budira cigizni, egyszer megtéptem az egyik csajt mert beszólt, aztan később a pasiját is megvertem, mert utána bejött kötözködni.

Közelebbi viszonyba csak egy sraccal vagyok aki a padtársam, ilyen stréber gyerek, de valamiért rajong értem, hasznos mert feleléseknél szokott súgni, egyébként rajtam kívül senki se szól hozzá, ki van közösítve. A többi nő teljesen hűvös velem, viszont sok pasi úgy vettem észre hogy kedvel bár kicsit tartózkodóak.

Hol vagyok most az osztalyhierarchiában, mit gondolhatnak rólam a pasik és a többi csaj?

26N

2016. júl. 25. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tirpak vagy. Remelem ez megfelelo skatulya.
2016. júl. 25. 18:56
 12/19 anonim válasza:
70%
Hiába véded magad, hogy "jaj meghívtak, jujcii", akkor is ott vagy. Gondolom vannak akik félnek tőled. Én sem vagyok hercegnő típus de nem vagyok tajparaszt sem. Nem azért nevettek a négeres megszólalásodon mert rohadt vicces volt, hanem mert ilyen alacsony a szinted, amin már csak nevetnek. Ennyi.
2016. júl. 25. 19:09
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

#10-es válaszoló!

Az általad megnevezett "csöves punk" nem egyenlő azzal, amit ez a "nő" képvisel.

Mivel te is egy bizonyos réteget, jelen esetben a "punkokat" alles zusammen beskatulyáztad ezzel, te sem vagy különb mint a kérdező.

Ha szeretnéd, benne vagyok egy hosszabb eszmefuttatásban ezzel a témával kapcsolatban, vagy itt, vagy pedig privát üzenet formájában.

2016. júl. 25. 20:33
 14/19 A kérdező kommentje:
13# Itt biztos nem! Ne itt vitassatok meg a hulyesegeiteket a kerdesem alatt, intezzetek privatban, mailbe vagy akarhol!
2016. júl. 25. 21:03
 15/19 A kérdező kommentje:

Amugy olyan jo latni a reklamokon felnevelt mintafogyasztokat es mintapolgarokat, ha nem ugy viselkedsz ahogy a tarsadalom elvarja es ha nem allsz be a sorba mint egy fogaskerek, ha nem begetsz a nyajjal, ha valodi egyeniseg vagy akkor mar embernek se szamitasz :)

"Tarsadalom legalja" Igen valoszinu...Leteznek kannibalok, sorozatgyilkosok, nemieroszakolok dehat en vagyok a tarsadalom legallja... :) Te amugy gondolkozol? :)

A masik meg hogy frocsog itt mindenkibol a szexizmus, mert hat egy mintalany nem karomkodik, nem cigizik, nem verekszik, nem szol be, hanem KIZAROLAG a tarsadalom elvarasainak rendeli ala magat!! :) Juj de jo! :)

2016. júl. 25. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem oké, ha egy nő káromkodik, cigizik stb. Nagyjából úgy is öltözködök, mint te, sose voltam "mintalány". DE egy tanfolyamon betartanék bizonyos szabályokat, normákat. És nem kérdezném meg egy idegentől, akármennyire unnám is az előadását, hogy hány n*gger húzta a f**ára. Ez már nem a társadalmi "minta" elleni lázadás, hanem sima tajparaszt bunkóság. Itt most nem a társadalommal van a baj, hanem veled és a viselkedéseddel.
2016. júl. 25. 22:14
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Rohadtul nincs szó semmilyen szexizmusról, meg a többi f4szságodról, ilyeneket nem hogy egy nő, de semmilyen épeszű ember nem mond meg nem csinál.

De megnyugodhatsz, ha normális emberi közösségekbe nem is, a magatartásoddal valami utolsó proli, cigány csürhébe biztos sikeresen be tudsz majd illeszkedni.

2016. júl. 25. 23:39
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Az, hogy nem állsz be a sorba és van egyéniséged és az, hogy egy neveletlen parasztként viselkedsz az két különböző dolog. Nem kéne összekeverned a kettőt.
2016. júl. 27. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Tuti kamu a kérdés...

De ha mégsem és ez komoly...akkor csak annyit tanácsolnék, hogy ezen a tanfolyamon, mikor óra van, akkor kicsit fogd vissza magad. Oké, van egy bizonyos stílusod és nem az araboknál vagyunk, ahol a nő rabszolga, nem baj ha úgy öltözöl, cigizel, beszélsz ahogy, de amint azt te is észrevetted a környezeted nem olyan, mint te. Válassz: vagy továbbra is felvállalod ezt a stílust a csoporttársaid előtt és akkor ők továbbra is utálni fognak, kibeszélnek és a pasik is a gyanúm szerint, nem veled nevednek, hanem rajtad. A másik lehetőség az az,hogy visszafogod magad. Cigizz, járj olyan ruhákba, amilyenbe akarsz, káromkodj ha az tetszik, de a többieket és főleg a tanáraidat is tiszteld meg azzal, hogy kicsit visszább fogod magad. Szerintem nem halnál bele. Szólás és vélemény szabadság van, de iskolában, tovább képzésen, felnőtt képzésen, egyetemeken, munkahelyen azért illik egy bizonyos fokú alkalmazkodás. Ha nem tudsz alkalmazkodni, az se baj, velem is volt már így párszor, de akkor meg maradj csendben, ne hívd fel magadra a figyelmet, mert csak szapulni fognak. Ha nem tudsz beilleszkedni egy csoportba az még önmagában nem tragédia, ami nem megy az nem megy, tudnék róla mesélni, de akkor inkább kerüld a beszólogatásokat meg a piszkálásukat és foglald le magad mással. Csendben. Ennyit szerintem meg tudsz tenni értük.

2016. júl. 29. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!