Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek milyen az ha...

Szerintetek milyen az ha valaki egy barátságba a külsőségeket nézi?

Figyelt kérdés
Sziasztok itt azokat az embereket kérdezem akik nő és férfi közötti barátságban vannak nálatok mennyire számít a külsőség? mindkettő nem válasza érdekel hogy ti mondjuk megismertek egy normális jó szituált embert aki mondjuk belsőleg bejön de külsőleg nem akkor ti elutasítanátok? vagy ezért ítélkeznétek felette? a másik kérdés még hogy mit szóltok azokhoz akik elítélik a másikat emiatt köszönöm a válaszokat:)

2016. júl. 20. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külsőség számít, főleg mert nem érdekbarátokat akarok. Viszont, egy barátság az barátság. Akinek a belsője bejön az barát, és nem biztos (sőt legvalószínűbb) hogy nem jövök össze vele mert a barátság többet ér. Tehát ahogy írtad: "aki mondjuk belsőleg bejön de külsőleg nem akkor ti elutasítanátok?" -ra az a válaszom ha barátról van szó akkor meg sem fordul a fejembe több ennél.
2016. júl. 20. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ez mindenkinek a magánügye. + nem tudsz olyat csinálni, hogy mindenkinek tetsszen, és nem is kell. Legyen tiszta a lelkiismereted, legyél tisztában vele, hogy mit miért csinálsz, és ennyi.

Mások véleményével ne foglalkozz.

Számomra a felsoroltak közül különben a belső a leglényegesebb, hogy normális ember legyen valaki, a külső persze nyilván számít, de csak első benyomás szempontjából, ami később úgyis módosul. A jól szituáltság meg nem szempont.

De ha másnk más a sorrend, lelke rajta, nem vagyok senkinek a bőrében, hogy ítélkezhessek felette.

F 27

2016. júl. 20. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez az első olyan alkalom, hogy olyanról hallok, hogy valaki figyelembe veszi a külsőségeket egy barátságnál.. Ez nem párkapcsolat, basszus, nem kéne, hogy bármit is jelentsen.. Nekem egy barátom sem tetszik "úgy", ha tetszene, nem is lehetne szó valós barátságról.

Persze ha valaki igénytelen, büdös, koszos, stb., akkor nem valószínű, hogy bármeddig eljut az ismerettség, ugyanis ez elég sokat elárul az ember jelleméről is.. De csak külső miatt elítélni valakit nem az én kenyerem, a környezetemben nincsenek is ilyen felszínes emberek.

2016. júl. 20. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz a külsőségek alatt. Lehet olyan társaágba jár ahol kellemetlen megjelenni vele. Az igényeeséég a fontos.

23N

2016. júl. 20. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdésed egyetlen szóval meg tudom válaszolni:

gyerekes

2016. júl. 20. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!