Szerintetek milyen az ha valaki egy barátságba a külsőségeket nézi?
ez mindenkinek a magánügye. + nem tudsz olyat csinálni, hogy mindenkinek tetsszen, és nem is kell. Legyen tiszta a lelkiismereted, legyél tisztában vele, hogy mit miért csinálsz, és ennyi.
Mások véleményével ne foglalkozz.
Számomra a felsoroltak közül különben a belső a leglényegesebb, hogy normális ember legyen valaki, a külső persze nyilván számít, de csak első benyomás szempontjából, ami később úgyis módosul. A jól szituáltság meg nem szempont.
De ha másnk más a sorrend, lelke rajta, nem vagyok senkinek a bőrében, hogy ítélkezhessek felette.
F 27
Ez az első olyan alkalom, hogy olyanról hallok, hogy valaki figyelembe veszi a külsőségeket egy barátságnál.. Ez nem párkapcsolat, basszus, nem kéne, hogy bármit is jelentsen.. Nekem egy barátom sem tetszik "úgy", ha tetszene, nem is lehetne szó valós barátságról.
Persze ha valaki igénytelen, büdös, koszos, stb., akkor nem valószínű, hogy bármeddig eljut az ismerettség, ugyanis ez elég sokat elárul az ember jelleméről is.. De csak külső miatt elítélni valakit nem az én kenyerem, a környezetemben nincsenek is ilyen felszínes emberek.
Attól függ mit értesz a külsőségek alatt. Lehet olyan társaágba jár ahol kellemetlen megjelenni vele. Az igényeeséég a fontos.
23N
Kérdésed egyetlen szóval meg tudom válaszolni:
gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!