Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg ennyire röhejes...

Tényleg ennyire röhejes lenne, hogy "lányos" sportot űzök?

Figyelt kérdés

Jó ez most lehet hülyeség :D De ma beszéltem az egyik lánybarátommal és leragadtam annál a mondatánál, amikor mondta, hogy a gimnasztikát inkább lányos sportnak titulálná és kiröhögött.

Amúgyis sokan néznek rám furán amikor elmondom, hogy mi a hobbim, de ő konkrétam hamgot is adott neki, hogy ez mennyire vicces. Most komolyan? Mármint nem hagynám abba, egy pillanatig sem jutott eszembe. Csak érdekel, hogy mások is gondolkodnak-e hasonlóan ezügyben.

(17 éves fiú voltam)

2016. júl. 17. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Istenem... miért lenne lányos?

És ezek a 15-17 éves lányok mondják magukat olyan érettnek :D

2016. júl. 17. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gimnasztika nem lányos. Lehet, hogy keveri a lánybarátod a rúdtánccal :D
2016. júl. 17. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Örüj neki apuskám, első kézből kapod a legfullosabb csajokat! Másnak évekig kell udvarolni, hogy olyan jóalakú és gyönyörű lányok közelébe kerülhessen, mint amilyenek neked tálcán vannak felkínálva. Szóval oltári mázlista vagy!
2016. júl. 17. 23:18
 4/9 Inessential ***** válasza:
Nem röhejes és nem is nevezném ezt lányos sportnak.
2016. júl. 17. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyes szabály) Szereted csinálni? -Feltételezem igen.

Kettes szabály) Örömöd leled benne? -Továbbra is feltételezem igen.

Hármas szabály) Vonjuk le a konklúziót: Ne érdekeljen más véleménye, ha ezekre a válaszokra egyértelműen igennel válaszolnál!:)

N e m lányos sport, nyugesz!:)

2016. júl. 18. 00:09
 6/9 savanyújóska ***** válasza:
Yap, egyetértek az előzővel, meg azért sejtem, hogy ebből adódóan nem kicsit lehetsz kib..va, na jó, szépen megfogalmazva, az ilyen sportok azért kiművelt testtel járnak együtt, ami meg pont, hogy nem hátrány, olyan lányt meg te sem szeretnél, aki kiröhög téged a hobbid/szenvedélyed miatt. (Ok, hogy egyszer vicces, meg fura, de azért ennyire konkrétan, meg hoszú távon nem, igazából még a balett se...)
2016. júl. 18. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Első te magad légy! Ha te jól érzed így magad, akkor ne foglalkozz mások véleményével, főleg úgy hogy igazuk sincs. Nincs okod arra, hogy rosszul érezd magad a gimnasztika miatt. Sőt nagyon helyes dolog!

Tételezzük fel, hogy lányos sportot űznél, még akkor se lenne joga senkinek ezért elítélni. Sokan nem is mozognak és csak a gép előtt ülnek.

Érdeklődj utána, hogy ez a lány sportol-e valamit. Ha nem, akkor következőkor ha ezzel piszkál, vágj vissza azzal hogy nem lányos, és te legalább sportolsz, ellenben vele.

Jó sportolást továbbra is!

Üdvözlettel,

A. Pszichológus

2016. júl. 18. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lányos sport csak inkabb lányok ismertebbek gyakorlásában. A terhes torna mar lányos.
2016. júl. 18. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a kérdést először azt hittem balett. De gimnasztika? 18 éves srác vagyok és ne tudd meg mit meg nem adnák ha most visszacsinálhatnám az életem és elkezdtem volna gimnasztikázni. Lehet hogy a szó kicsit lányosan hangzik, de azok a ninja mozdulatok mint a flikk vagy az aerial amit mások csak akciófilmekbe néznek tátott szájjal a gimnasztikások és a tornászok pedig lenyomják... azok röhejesek? Emellett ez tipikusan az a sport amit hosszú távon nem lehet gyengén vagy elhízottan művelni szóval gondolom olyan tested is van amin meg is látszik. Hogy lenne már gáz? Emellé elmész tanulni valami küzdősportot és kungfú film főszereplő is lehetnél.

Van egy tippem. Van ez a nagyon király sport, az a neve hogy tricking. https://www.youtube.com/watch?v=OMuHX2UHjHU Gimnasztikus háttérrel nagyon könnyen elsajátíthatod az alapokat, és ha ezt mondod egy csajnak akkor rögtön más képet fog vágni.

2016. júl. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!