Mit mondjak neki?
Interneten ismertem meg az egyik legjobb barátnőmet kicsit több mint egy éve.Jövőhéten fogunk először találkozni és egész nap itt lesz a városban, egy egész napot tölthetünk együtt személyesen.
Viszont már minden apróságot tudunk egymásról, mi lesz ha nem tudunk miről beszélni? Mindketten csendesen vagyunk személyesen, nem szeretném hogy kínos csend álljon be a beszélgetésünkbe, vagy hogy unalmasnak találjon személyesen és úgy érezze feleslegesen utazott ennyit.
Miről beszéljünk? Hova menjünk? Mindig is borzalmas programszervező voltam, nem tudom hogy mit csináljak.
17/l
Ne aggodj, meg fogjatok talalni a kozos hangot szemelyes talalkozasnal is. Aranyos, hogy igy felsz de felesleges. :)
Nezz korve a neten, hogy a varosban milyen programok lesznek. Ird ki oket es kuld el neki, hogy valasszon olyat ami tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!