Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy a barátnőm azt hiszi hogy totál leutánzom őt.. pedig egyáltalán nem... és véletlenül láttam hogy valakivel épp ezen beszélgetek a face-n. na és már nagyon sokszor mondtam neki hogy nem így van de nem hiszi el mindig csak annyit mondd na persze én is ezt mondanám, meg ilyeneket... már nagyon idegesít hogy ezt hiszi.. tippeket tudnátok mondani hogy mondjam el neki úgy hogy megértse?? 14/L2016. jún. 8. 21:39
1/3 anonim válasza:
Mikor ennyi idős voltam mint te, az én barátnőm is ugyanezt csinálta.xd Mond meg neki, hogy nem tehetsz róla, hogy szinte minden boltban ugyanazt lehet kapni. Ennyi erővel mindenki utánoz mindenkit.
2/3 anonim válasza:
A barinők általába azért barinők, mert mindent tudnak egymásról, mindent megbeszélnek, csak épp odáig ne jussanak, hogy egy pasiba belezúgnak, az nagy gáz lenne.
Mond meg neki, miből látja azt, hogy utánozod őt..
Miből gondolja ezt?
Ha pedig zavarja ez a gondolat, keress magadnak más barátnőt, aki tényleg a barátnőd lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! <3 megkérdeztem tőle hogy miért gondolja ezt, erre elmondta és mint kiderült az összes véletlen egybeesés vagy nem is volt igaz... utána meg mondtam neki hogy ha nem hiszi el akkor kérdezzen meg mást, meg hogy nem fogom neki ott bizonygatni hogy nem hazudok, ha már nem képes hinni nekem akkor szerintem nincs miről beszélnünk.- na kb ennyit mondtam- és ő meg csöndben maradt mert nekem volt igazam...
2016. jún. 9. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!