Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert mondjak azt, hogy...

Miert mondjak azt, hogy mindenem megvan?

Figyelt kérdés
Nem ertem mire mondjak, pl van egy nagyon jo baratnom, neha nalam alszik, neha elmegyunk egyutt bulizni, es elotte jon hozzam keszulodni(alberletben lakom, mivel egyetemista vagyok) itt sminkelunk, oltozunk... Mindig azt mondja, hogy konnyu az en eletem, mert mindenem megvan. Mire mondja ezt?
2016. márc. 9. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, azért, mert nem kell megdolgoznod azért, amid van, hanem a segged alá tolják a szüleid
2016. márc. 9. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom az albérletre gondolt.

Bár ha te egyetem mellett dolgozol és fent tartod az albit azért annyira nem könnyű az életed.

Ha viszont a szüleid szponzorálnak,hogy fizetnek mindent,te csak tanulsz akkor ja jelentősen könnyebb az életed,jogosan mondja,hogy könnyű.

Nekem is van egy barátnőm az anyja fizeti az albérletet rezsit,mindent. Ő csak egyetemre jár.Egyedül nyáron melózik 2 hónapot diákmunkán. De ennyi.

Így valóban könnyű külön lakni ha vki fizet mindent :)

2016. márc. 9. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaa és veri a mellét a csaj,hogy ő Pesten lakik már albérletbe 18 évesen.. Ja szülei pénzén. Nagy dicsőség :D
2016. márc. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!