Túl nagy elvárás lenne, hogy normális fiúkat találjak, akikkel lehet barátkozni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon tudok ismerkedni/barátkozni az időm miatt (munka, egyetem) ezért szeretnék új embereket megismerni. Főképp fiúkat, velük valahogy jobban kijövök. A 20-30 évesek érdekelnének. Én 19/l vagyok. És beszélgetni van időm bőven, csak úgy elmenni valahova nincs. Esetleg ötlet ? :)
Köszi előre is :)
2016. júl. 11. 08:53
11/16 anonim válasza:
#8-as, meséld már el itt mindenki előtt, hogy mi a felszínesség abban, hogy valaki megválogatja azt, hogy kivel barátkozik? Mindenkinek joga van magát olyan emberekkel körbe venni, amilyeneket szeretne maga körül tudni.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Signaculum.
Én még a 8.-nak üzenném, hogy most ha meg meglátna egy nőt egy 16 éves fiúval az utcán, vagy itt a gyakorin, akkor nem hiszem, hogy abba sem szólna bele. Szóval kissé érthetetlen számomra a dolog..
2016. júl. 11. 11:31
13/16 anonim válasza:
Egy normális 19 éves lány nincs rászorulva, hogy itt próbáljon barátokat szerezni.
Tényleg szánalom, tudod ki beszélgetne az ilyennel.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem eltérő fogalmunk van a normálisról. Az tény, hogy nincs sok szabadidőm, és nem kockáztatom azzal az állásomat, hogy másnaposan megyek be dolgozni, de te tudod. Biztosan kedves vagy...
2016. júl. 11. 15:01
15/16 anonim válasza:
Amúgy meg egy 19 éves fiúnak sok és jó szex kell. Nem az hogy nyünnyögjön egy visszamaradottal a kis hülyeségeiről.
16/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok, szépen megmutattad az értékrendedet. Amúgy akkor már összekeveredtél szerintem :D Éppen az előbb kritizáltat a kor kritériumomat, most meg arra célzol, hogy egy velem egyidős fiút csak a szex érdekel... de tudod mit, ilyen negatív és értelemhiányos emberrel felesleges időpazarlás beszélgetni. Majd felnősz egyszer.. talán. Sok sikert hozzá :)
2016. júl. 11. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!