Most mit csináljak, csak úgy ne beszéljek vele többet vagy mondjam meg h mi van?
Elkezdtem dumálni egy fiúval. Megkedveltem. De mivel csak fb-on beszélgettünk nem hallottam a hangját. Nem régiben sikerült beszélnünk skypon. És az a bajom h az ő hangja nagyon hasonlít annak az embernek a hangjára aki engem molesztált.
Most nem tudom hogy mit csináljak. Nehéz nekem beszélni vele. Mondjam meg neki h mi van vagy csak koptassam le, bár az nem lenne szép ő nem hibás.
Tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek.
Mondd el neki.
A legrosszabb dolog amit tehetsz, hogy minden szó nélkül eltűnsz.
Én el akarom mondani de nehéz róla beszélni és attól is félek h magára veszi.
Voltam pszichológushoz. Ez még régen volt. De a szüleim nem vettek részt a lelki felépülésben és abbamaradt.
Nem hiszem, hogy magara veszi. Viszont ha szo nelkul lelepsz akkor jo esellyel fogja magat hibaztatni. A felnottek vilagaban ezeket meg kell beszelni. Kommunikacio utjan oldjuk meg az emveri kapcsolatok problemait.
Hany evesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!