Mit akar a lány vagy wassup/ mit tegyek? Jóó bőven lent.
Sziasztok.
Kissé drunk vagyok különben nem csinálnék ilyen hülyeséget :)) Szóval adott a következő helyzet 17 éves vagyok, nem egy félős alkat, volt már sok barátnőm. Van egy osztálytársnőm aki engem iszonyúan megfogott nem tudom mivel igazából. Róla azt kell tudni, hogy félős lány, szóval barátja nem volt, nem csókolózott senkivel meg ilyenek, szóval tipikus szolid ember magánéletben, de amúgy nem tűnik annak, ha beszélget vele az ember. Április óta elég gyakran tartjuk a kapcsolatot faceebookon/snapchaten és hasonló, suliba is ha odamegyek beszélgetünk meg stuff, de ő sose jön oda. Van egy volt osztálytársa is akivel már 6 évet együtt jártak suliba kb vele is ilyen kapcsolata volt aztán megromlott, asszem a srác bejött neki, bár sose mondta és nem is utalt rá. És itt van a nagy kérdés, hogy a bestje vagyok a lánynak snapchaten, beszélgetünk sokat (pedig állítólag ő olyanokat akik nem szimpatikusak neki lerázza meg hasonlók) messen is beszélgetünk, akkor bejövök végeredményben neki? Mit kellene tegyek, mert én elég sokat kezdeményeztem, de részéről kb 0 reakció, annyi hogy tényleg sokat beszélünk, meg neten ő kezdeményez beszélgetést gyakran. Gőzöm sincs hogy mit tegyek, főként lányok tanácsa érdeklene, ty és szori a hosszú posztért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!