Barátság megromlása terhesség miatt?
Szia :)
Ismerős a kérdés, hasonlót írtam ki egy pár hónapja én is. Nálunk még nem aktuális a gyerek kérdés, mert karrierre, lakásra, stb-re koncentrálunk, de a legjobb barátnőm kismama. Tavaly volt az esküvőjük, illetve mondogatták, hogy utána szeretnének gyereket is. Barátnőm korban idősebb valamivel tőlem, 28 éves. Viszonylag "gyorsan" várandós lett. Amikor elmondta, megijedtem és hasonló kérdések jártak a fejemben, illetve a ténnyel először nehezebben birkóztam meg. Hiányoztak a régi sörözős, borozós, cigizős esték. Eddig jól alakultak a dolgok, és most már máshogy el sem tudnám képzelni a barátságunkat. Hidd el, bizonyos kor fölött a család, ismerősök kérdezgetnek... ez ilyen hülye szokás, sorrendben... mikor lesz eljegyzés, esküvő, 1-2-3-9999 gyerek, stb. Egyenesen meg kell mondani, hogy köszönöm még nem élek ezzel a lehetőséggel, vagy később akarok/akarunk. :))
Szia!!! Bocsánat de csak most olvastam el mit irtál nagyon rég nem jöttem fel az oldalra.... sajnálom ami történt veled hány éves barátság ez,hogy igy alakult? Nem lehet megbeszélni vele semmit?? Mire jó ez a viselkedés a részéről? Azóta semmi változás köztetek?
Nálunk egyenlőre működik ugy hogy irogat megkérdezi mivan velem meg küld képeket a piciről..,most pl vendégsègbe hivott meg. Nem tudom hova fog alakulni bizom benne marad a jó kapcsolat köztünk!!! Nálam nagyszülőkkel romlott meg a viszony nagyon eltulozták a gyerekvállalást nagyon rámszálltak igy megszakadt a kapcsolatunk...jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!