Ez a kérés mennyire fer a legjobb barátom feleségétől?
Nezd, szamomra nagyon fontosak a baratok. Nincsen sok beloluk de en azt gondolom hogy csaladot nem a barataimmal fogok alapitani. Felesegul nem a barataimhoz fogok menni. Es ha valaki normalis barat akkor ezt megerti. Es en sem.orulnek ha a volegenyem / ferjem egy olyan csajjal logna akiert regen odavolt. Es ha belegondolsz szerintem forditott esetben is igy lenne ez.
Ha a baratod normalis es tenyleg szereti a feleseget akkor igen ennek lottek.
A páromnak vannak barátnői, és egy közülök volt is, aki pályázott rá sokáig, de a páromnak nem jött be.
Engem amúgy nem zavar, mert maximálisan megbízom benne és a nőben is, meg hát nálunk sosem megy annak a rovására, hogy akkor mi kevesebbet vagyunk együtt, mert az első mindig én vagyok.
Nálatok más kicsit a helyzet, igy azért megértem, és szerintem is úgy korrekt. Esetleg próbáljatok csak telefonon/írásban beszélni, hátha az egy köztes megoldás és mindenki számára elfogadható.
"Csak fura lesz, ha nem beszél többet velem, mert neki szoktam elmondani minden örömömet, bánatomat, benne bízok meg a legjobban, és hát ő a legjobb barátom."
Teljesen megértem ezek után a feleséget, hogy megkért, hogy hanyagold a férjét. Az ilyen mély barátságoknak valahogy nem lehet létjogosultsága különböző nemek között, ha a másiknak van párja. Munkakapcsolat, haverság stb. ilyen lazább dolgok még beleférnek, de ez a szöveg, hogy "neki tudok mindent elmondani bla bla" már nem. És én azt sem hiszem el neked, hogy nem vonzódsz hozzá, ugyanis egy nő esetében nem lehet ezeket tudni, holnap meg már meg leszel győződve arról, hogy ő az álmaid pasija.
Szóval törődj bele, hogy ez a hajó elúszott, a pasi már más nőé, és keress mást, akivel barátkozol.
Egyébként sem rajtad múlik ez a dolog, mert ha a feleséget aggasztja a dolog, akkor nincs mit csinálni. És teljesen fair a kérése, neki szíve joga eldönteni, hogy mi aggasztja, és mi nem. És ez a részéről jogos dolog, még akkor is, ha te másképp látod, és azt mondod, hogy szigorúan barátok vagytok a pasival. Ha a feleséget bosszantja, akkor nincs mit tenni, akármit mondasz. Úgyhogy tartsd tiszteletben, amit kér.
Neked sem tetszene, ha lenne egy férjed, és más nő igényt tartana a mély lelki kapcsolatra vele azzal a szöveggel, hogy neki tud mindent elmondani, ő a lelki társa stb. Gondolj már bele ebbe!
Egyébként ha már a fair dolgoknál tartunk, a részedről nem fair, hogy azzal érvelsz, hogy neked ez a pasi a legjobb barátod. Ugyanis kit érdekel? Ez az érv ebben a dologban nem állja meg a helyét, itt csak annak van helye, hogy a feleséget zavarja a dolog, ez az egyetlen, ami számít. Innentől kezdve, hogy te a legjobb barátodnak gondolod a férjét, az piskóta, ennek nincs legitimitása.
Nehogy már a feleségnek kelljen tiszteletben tartania a te érzéseidet, és neki eljátszani a fair playt... Egyébként ezek után, hogy ennyire nem vagy empatikus, még duplán is megértem a feleséget, hogy távol akarja tudni a férjét tőled!
Nekem is férfi a legjobb barátom, soha nem vonzódtunk egymáshoz. Nem hiszek a nemekben, vagy csak alacsony a libidóm, hogy nem akarok megbszni mindent, ami pénisz.
Kijöttem mindig az aktuális párjával. Persze, lehet, hogy egy butább embernek elsőre ijesztő, meg érthetetlen, hogy egy férfi és egy nő beszélget és nem kufircol. De mikor megismernek, leesik nekik, hogy van nekem egy saját, érdekes életem, se energiám, se kedvem ilyen Rosalindás drámákkal feldobni.
Elég érdekes dolgok merültek fel itt. Ha belegondolok, hogy vannak nők akik azt mondják a fiútestvéremnek, hogy ne foglalkozzon velem, az egyetlen családtagjával és heti egy telefonálástól hisztériás rohamot kapnak akkor hidd el: a nő egész normálisan közölte az akaratát. Az megint más kérdés, hogy ez egy kezdődő szeparáció jele-e vagy csak Rád vonatkozik a kérés. Mindenesetre igen, bele kell törődnöd, ha úgy alakul és a barátod a feleségét választja, mivel most ő dönt, Ti (a feleség és Te) pedig majd arra reagálhattok.
Az, hogy ez mennyire fair, vagy jogos.. nos .. érzelmi téren ilyesmit ne várj el az emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!