Ez a kérés mennyire fer a legjobb barátom feleségétől?
A legtöbb embernek már eleve az a tény is zavaró, ha a párja legjobb barátja a másik nemből van. Nekem is van fiúbarátom, aki közel áll a szívemhez és egy hullámhosszon vagyunk, jól érzem magam vele, sok mindent meg lehet vele beszélni, stb stb. Sőt még a vonzalom is előtérbe került egy időben, de nálunk sem volt semmi több barátságnál soha.
Én megértem, ha valakinek ez nem igazán fér bele...
Pláne úgy, hogy már vonzalom is volt/van(?) köztetek.
A vonzalom ugyanis időnként újra előtérbe kerülhet, tedd a szívedre a kezed, hazudsz, ha azt állítod, hogy nem. Saját bőrömön is tapasztaltam.
Szóval érthető, hogy nem tetszik neki a helyzet.
Amúgy neked sem tetszene fordított esetben, ha összejönnél valakivel, aki rajtad kívül egy másik lánnyal lógna, aki ráadásul tetszik/tetszett is neki és vele is nagyon jól megértik egymást.
Lehet, hogy ő is azt mondaná, hogy csak barátok blahblah- ami így is van, tegyük fel-, de akkor is, ott van az a ha. Mi van ha újra előjön a vonzalom. Szar lenne.
Szóval én, aki hasonlóképp van, azt mondom valahol igaza van, jogos, hogy félti a párját.
Felőlem biztos nincs vonzalom, én szerettem őt mint ember, de úgy nem vonzódtam hozzá, nem tudtam elképzelni a kapcsolatot.
Felőle, nem tudom, felesége van, így úgy véltem annak az időszaknak vége.
Valóban nem örülnék, csak hát elfogult vagyok, hiszen mégiscsak a legjobb barátom, nem akarom elveszíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!